Τετάρτη , 27 Ιανουαρίου 2021

Βελόπουλος στη Βουλή: Οι Τούρκοι κατέλαβαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ κι ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…

Παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Τουρισμού «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη».

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

 

Χθες λέγαμε για το ν/σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι είναι ατελές και είδαμε μία επίθεση με βιτριόλι εναντίον μιας γυναίκας. Το ξέρετε ότι η επίθεση αυτή χαρακτηρίζεται βαριά σκοπούμενη βλάβη και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας; Αυτή η γυναίκα που θα παραμορφωθεί το πρόσωπό της δεν θα δει την υπαίτια να πηγαίνει για κακούργημα. Η ποινική μεταχείριση θα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Δηλαδή θα πάει για 10 μήνες στη φυλακή και τέλος. Έτσι θα κάνετε εσείς δικαιοσύνη; Τα λέω αυτά γιατί νομοθετείτε στο πόδι.

Κραυγή Βελόπουλου για την επίθεση με ΒΙΤΡΙΟΛΙ…. Επιτέλους ακούστε μας. Νομοθετείτε στο πόδι… Μας δικαιώνετε με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σας…

Κραυγή Βελόπουλου για την επίθεση με ΒΙΤΡΙΟΛΙ…. Επιτέλους ακούστε μας. Νομοθετείτε στο πόδι… Μας δικαιώνετε με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σας…

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

Πάμε τώρα στο ν/σ για τον τουρισμό. Του έχετε δώσει βαρύγδουπο τίτλο αλλά δυστυχώς είναι η πεμπτουσία της επικοινωνίας. Μιλάτε για ειδικές μορφές τουρισμού και τουριστικής ανάπτυξης. Εισάγετε τον καταδυτικό τουρισμό. Έχετε κάνει κύριε Υπουργέ καταδύσεις; Γιατί φαίνεται ότι δεν γνωρίζετε τι σημαίνει κατάδυση και ότι οι σύμβουλοί σας έναν λάθη. Κάνετε γήπεδα γκολφ και πίστες για σκι. Μα δεν μπορείτε να ανταγωνιστείτε τις Άλπεις, τη Γαλλία, το Σα Μονί που έχουν περισσότερο χιόνι, μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εγκαταστάσεις και επενδύσεις. Όμως στην Ελλάδα υπάρχουν άλλοι τομείς που θα μπορούσαμε να προβάλουμε, όπως τα ιαματικά λουτρά ή ο θρησκευτικός τουρισμός που τα έχουν οι άλλοι. Μην βάζετε το Ζάσταβα να ανταγωνιστεί την Μερσεντές.

Βόμβα Bελόπουλου : Ο Υπουργός Τουρισμού είναι άσχετος! δεν ξέρει πόσες ιαματικές πηγές έχουμε!

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

Έχουμε τον ιαματικό και θερμαλιστικό τουρισμό. Τι είναι αυτό; Στην χώρα μας έχουμε 700 ιαματικές πηγές και δυστυχώς λειτουργούν μόνο 140 και θα μπορούσαμε να έχουμε 3,5 με 4,5 δισ. Ευρώ κέρδος. Εδώ χρειάζονται και τα ΣΔΙΤ. Εδώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα. Ο παγκόσμιος τζίρος από τον ιαματικό τουρισμό φθάνει τα 60 δισ. Ευρώ και εμείς διαθέτουμε το πλεονέκτημα. Διαθέτουμε πολλαπλάσιες πηγές. Κάντε έρευνα και ψάξτε τις ιαματικές πηγές ανά την Ελλάδα. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε τις ιαματικές πηγές στη Θέρμη και εσείς πήγατε στο ξενοδοχείο που είναι στην περιοχή και εγκαταστήσατε τους λαθρομετανάστες.

Στον θρησκευτικό τουρισμό. Πείτε μου ποια χώρα στον πλανήτη δεν ξέρει το Άγιο Όρος; Ποια χώρα δεν γνωρίζει την πορεία του χριστιανισμού. Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου. Προτιμάτε να έρχεται εδώ ο Άγγλος που πίνει τόνους οινοπνεύματος στην Κεφαλλονιά ή στην Ζάκυνθο; Αυτός ο τουρισμός μας αξίζει; Δεν είναι καλύτερα να έρθει ο Ρουμάνος, ο Σέρβος, ο Ρώσος που θα περάσει από τον τόπο μας και θα αφήσει τα χρήματά του; Ας εκμεταλλευτούμε αυτό που έχουμε. Ας βγάλουμε κέρδος. Στο Άγιο Όρος που έχει τόσα καταλύματα δεν υπάρχει δρόμος για να πάει κάποιος εκεί. Φτιάξτε το δρόμο, κάντε μια προβλήτα για να πηγαίνουν εκεί οι Ρώσοι με τα σκάφη τους. Ακολουθήστε την διαδρομή του Αποστόλου Παύλου και φτιάξτε ό,τι υπάρχει κατά μήκος της διαδρομής. Γιατί να μην βγάλουμε χρήματα από αυτό που έχουμε;

Ακούστε κύριοι εμείς ήρθαμε εδώ για να σας καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις.

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ΑΝΑΚΑΜΨΗ του Τουρισμού… Ποιος άλλος τα λέει αυτά; μόνο ο Βελόπουλου

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ΑΝΑΚΑΜΨΗ του Τουρισμού… Ποιος άλλος τα λέει αυτά; μόνο ο Βελόπουλου

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

Στην Aegean, ο κ. Βασιλάκης τόσα χρόνια οικονομούσε και όταν ήρθαν τα ζόρια ζήτησε χρήματα. Θα μου πείτε ότι και η Lufthansa έκανε το ίδιο. Ναι αλλά αναγκάστηκε από την γερμανική κυβέρνηση να πάρει μετοχικό κεφάλαιο. Γιατί δεν λέτε στον κ. Βασιλάκη να κάνει το ίδιο; Είναι απλά τα πράγματα.

Απίστευτη αποκάλυψη Βελόπουλου για την AEGEAN KAI TO KΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ….

Απίστευτη αποκάλυψη Βελόπουλου για την AEGEAN KAI TO KΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

Οι επιχειρηματίες που έχουν τα καταστήματά τους δεν μπορούν σήμερα να πληρώνουν τα ίδια δημοτικά τέλη που πλήρωναν πριν ξεσπάσει το πρόβλημα με τον κορωναϊό και γίνει το lockdown.

Είστε σε δύσκολη θέση. Και έχετε δίκιο. Καμμία κυβέρνηση τα τελευταία 40 χρόνια δεν αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση. Αλλά ακούστε και τους άλλους. Δεν είστε εσείς Αϊνστάϊν. Δεν τα ξέρετε όλα.

Ανοίγουν τα ξενοδοχεία. Εμείς κάναμε μια μελέτη και βρήκαμε ότι αν μειώσετε το ΦΠΑ στο 5%, στο 3% ακόμα και στο 0% αλλά υποχρεώσετε τα ξενοδοχεία να αγοράζουν μόνο ελληνικά προϊόντα θα έχουμε πολλαπλάσιο κέρδος απ’ ότι αν συνεχίσετε να τους φορολογείτε. Για τον απλό λόγο ότι θα κινηθεί η παραγωγή και η αγορά.

Βάλτε δασμούς σε προϊόντα που εισάγονται από τρίτες χώρες, από το Μαρόκο, την Αίγυπτο, την Τουρκία. Χθες η Τουρκία αποφάσισε ότι θα επιβάλει δασμούς σε προϊόντα που εισάγονται από την Ευρώπη. Και η Ευρώπη αυτό το κάνει γαργάρα. Και μας καλεί να αγοράσουμε προϊόντα από την Τουρκία. Και εσείς, την ώρα που η Τουρκία επιβάλλει δασμούς στα προϊόντα που εισάγει από εμάς, αποδεικνύεται ότι δεν έχετε αντανακλαστικά. Γιατί δεν κάνουμε κι εμείς το ίδιο;

Μόνο ο Βελόπουλος το φωνάζει… ΒΑΛΤΕ ΔΑΣΜΟΥΣ στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ χάνουμε δις ευρώ….

Μόνο ο Βελόπουλος το φωνάζει… ΒΑΛΤΕ ΔΑΣΜΟΥΣ στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ χάνουμε δις ευρώ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

Κλείσατε τον κόσμο στα σπίτια του για 3 μήνες. Και όλοι συμφωνήσαμε ότι έτσι πρέπει να γίνει για να μην μεταδοθεί ο ιός. Τώρα θα έρθουν οι τουρίστες κατά χιλιάδες αλλά ο ιός δεν κολλάει στον Έλληνα από τον τουρίστα. Ρισκάρετε κύριοι. Και αν κάποιος ρισκάρει την ζωή του δεν είναι κακό αλλά όταν ρισκάρει τις ζωές των άλλων αυτό είναι μεγάλο κακό. Βγαίνει και ο κ. Τσιόδρας και τα λέει μια έτσι και μια αλλιώς. Είναι καλυμμένος. Στην κωλοτούμπα είναι πρώτος. Και μας λέτε: στα εμπορικά κέντρα πρέπει ο ένας από τον άλλον να έχουμε 2 μέτρα απόσταση, στις παραλίες 9 μέτρα, στα μπαρ 1,5 μέτρο, στα ΜΜΜ 1 μέτρο στα αεροπλάνα είμαστε όλοι αγκαλιά και δεν κολλάει τίποτα. Πώς γίνεται αυτό; Πρέπει να ρισκάρουμε. Πείτε το! Και ναι θα συμφωνήσω να ρισκάρουμε για να στηρίξουμε την οικονομία αλλά τουλάχιστον να έχουμε από πριν ένα σχέδιο για να αξίζει τον κόπο το ρίσκο. Δεν στηρίζουμε την αγροτική οικονομία. Και για τον λόγο αυτό δεν θα ορθοποδήσουμε ποτέ. Στηριζόμαστε στα μπαρ, στα καφέ, στα φαγάδικα. Αυτό σημαίνει ότι με την πρώτη κρίση τουρισμού η οικονομία θα υποστεί καθίζηση. Κύριοι η πανδημία αυτή είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε την γραμμή παραγωγής! Γιατί ρισκάρουμε τις ζωές μας αλλά ρισκάρουμε και τις επόμενες γενιές. Δεν είναι εύκολη υπόθεση η πανδημία. Δεν φταίτε εσείς για την πανδημία αλλά φταίτε γιατί δεν μας καλείτε όλους να καταθέσουμε προτάσεις και να σχεδιάσουμε από κοινού. Η πανδημία αυτή δεν είναι θέμα της κυβέρνησης αλλά της χώρας.

Κραυγή Βελόπουλου- ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ φέρνοντας τουρίστες ανεξέλεγκτα. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ισχύουν όσα λέει ο Τσιόδρας….

Κραυγή Βελόπουλου -ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ φέρνοντας τουρίστες ανεξέλεγκτα. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ισχύουν όσα λέει ο Τσιόδρας….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

Στο σημείο αυτό θα επαναλάβω το αίτημα για μια διάψευση από τον κ. Υπουργό Τουρισμού ότι υπάρχει στο μυαλό του σχέδιο για συνεκμετάλλευση τουριστική του Αιγαίου και ότι το συζήτησε αυτό με τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού.

ΑΦΩΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ με τον Βελόπουλο- Aπέδειξε πως ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ το ΦΠΑ κερδίζεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ… Απλά οικονομικά…. με στοιχεία….

ΑΦΩΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ με τον Βελόπουλο – Aπέδειξε πως ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ το ΦΠΑ κερδίζεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ… Απλά οικονομικά…. με στοιχεία….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

 

 

Επίσης, να σας πω ότι χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να αγοράσει 3,5 έως 4,5 δισ. δολλάρια αμερικανικά προϊόντα και να τα μοιράσει σε Αμερικανούς πολίτες. Γιατί δεν το κάνετε κι εσείς; Να στηρίξετε τον Έλληνα παραγωγό και να τα μοιράσετε στον κόσμο. Οι παραγωγοί λαδιού στην Κρήτη έχουν πρόβλημα. Έχουν αποθηκεύσει το λάδι τους και τους εκβιάζουν με τις τιμές οι χονδρέμποροι. Μα το λάδι μας δίνει πολύ χρήμα από τις εξαγωγές. Πρέπει λοιπόν να στηρίξουμε το πρώτο αγαθό που μας δίνει συνάλλαγμα. Ας το δούμε το θέμα αυτό.

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ! ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο Βελόπουλος…..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ! ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο Βελόπουλος…..

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

 

 

 

Κύριοι έχω ξελαρυγγιαστεί όλο αυτό τον καιρό να λέω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε φαρμακοβιομηχανία για να στηρίξουμε την παραγωγή βοτάνων. Υπάρχει βότανο που φύεται στον Γράμμο και στοιχίζει 50.000 ευρώ το κιλό. Εάν στηρίξουμε την παραγωγή με 5 δισ. ευρώ θα κερδίσουμε από τα φάρμακα 20 δισ. Γιατί να παίρνουν τα βότανα από εμάς οι Γερμανοί, να τα πηγαίνουν στην Γερμανία, να τα τυποποιούν και να μας τα πουλούν 20 φορές ακριβότερα;

Στο σημείο αυτό θα στενοχωρήσω τους πατριώτες της ΝΔ, διότι αυτά που είπε χθες ο Υπουργός Εξωτερικών ο κ. Δένδιας είναι απαράδεκτο. Η Ελλάδα ψήφισε ως πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον Μπαλκάν Μποσκίρ. Είναι Τούρκος και εμείς τον ψηφίσαμε ως πρόεδρο της Γ.Σ. του ΟΗΕ. Ξέρετε ποιος είναι αυτός; Είναι πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Τουρκίας που έδωσε το πράσινο φως για την υπογραφή του τουρκο-λιβυκού συμφώνου. Δηλαδή το Υπουργείο Εξωτερικών έκανε ένα έγκλημα. Δεν μπορεί να ψηφίζεις αυτόν που αμφισβητεί την ελληνική ΑΟΖ κάτω από την Κρήτη.

Οργή Βελόπουλου ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ….. Ψηφίσατε Προεδρεύοντα στον ΟΗΕ τον Τουρκο που εφτιαξε το τουρκολιβυκό σύμφωνο

Οργή Βελόπουλου ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ….. Ψηφίσατε Προεδρεύοντα στον ΟΗΕ τον Τουρκο που εφτιαξε το τουρκολιβυκό σύμφωνο

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αλλά οι Τούρκοι κατέλαβαν έδαφός μας στον Έβρο. Είναι μικρό κομμάτι αλλά ο κ. Δένδιας είπε ότι δεν θα δημιουργήσουμε θέμα για μερικές δεκάδες μέτρα. Όταν ο ίδιος στις 7 Δεκεμβρίου 2019 είχε πει ότι θα προασπίσουμε κάθε σπιθαμή του ελληνικού εδάφους. Πρέπει λοιπόν να προασπίσετε τη χώρα από την Τουρκία γιατί θα έχουμε πρόβλημα με τους Τούρκους. Άλλωστε, όταν καταλαμβάνεται έδαφος η μοναδική επιλογή είναι η ανακατάληψη. Αλλιώς αύριο θα χαθεί η Αλεξανδρούπολη και αργότερα ο Έβρος.

Κραυγή Βελόπουλου για Έβρο: Ανακατάληψη ΤΩΡΑ! Πετάξτε τους Τούρκους έξω…..

Κραυγή Βελόπουλου για Έβρο: Ανακατάληψη ΤΩΡΑ! Πετάξτε τους Τούρκους έξω…..

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

 

ΒΟΜΒΑ Βελόπουλου στην Βουλή: Η ΝΔ ψήφισε Τούρκο Γενικό Γραμματέα στον ΟΗΕ αυτόν που έκανε το Τουρκολιβυκό σύμφωνο…..

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

 

 

 

 

 

(1Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
Δεν καταλάβατε τι είπα κ. Υπουργέ. Υπάρχουν 700 ιαματικές πηγές στην Ελλάδα και δεν λειτουργούν όλες. Στη Νίσυρο δεν λειτουργεί τίποτα. Θέλετε να πω κι άλλες;

Είπατε ότι ανοίγετε τα καταστήματα τώρα και ρισκάρετε. Εγώ θα σας ρωτήσω γιατί τα κλείσατε για 2 μήνες; Δεν σας είπα να μην ρισκάρετε. Είπα ότι δεν ρωτήσατε, δεν ζητήσατε βοήθεια από τα άλλα κόμματα ενώ πρόκειται για ένα εθνικό θέμα.
Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρη δεν είναι Υπουργός του ξενοδοχείου αλλά όλων των δραστηριοτήτων. Είναι δική σας αρμοδιότητα να εισηγηθείτε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να αγοράζονται προϊόντα με χαμηλό ΦΠΑ. Η χώρα χρειάζεται Υπουργούς – επιχειρηματίες. Όχι Υπουργούς – χαρτογιακάδες, ούτε Υπουργούς που μένουν κλεισμένοι στα στεγανά του υπουργείου τους χωρίς να ρωτούν κανέναν άλλον.

Απίστευτη κόντρα Βελόπουλου με Θεοχάρη… Μπορείς να κανακεύεις τον Πρωθυπουργό. Δεν ξέρω αν θα είσαι υπουργός στην επόμενη κυβέρνηση …

Απίστευτη κόντρα Βελόπουλου με Θεοχάρη… Μπορείς να κανακεύεις τον Πρωθυπουργό. Δεν ξέρω αν θα είσαι υπουργός στην επόμενη κυβέρνηση …

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

 

(2Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
Αν θέλετε έχουμε να σας δώσουμε συγκεκριμένες μελέτες. Γιατί το ρίσκο δεν είναι δικό σας. Παίζετε με ανθρώπινες ζωές. Πείτε μας ότι κλείσατε όλη την Ελλάδα γιατί δεν είχατε εντατικές στα νοσοκομεία, δεν είχατε μάσκες και αναπνευστήρες. Θα μπορούσατε να ρισκάρετε και τότε.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνετε εσείς και πού εργαστήκατε κ. Υπουργέ, αλλά εγώ εργάζομαι καθημερινά. Και δεν σηκώνω κουβέντα από κανένα. Τα γιατροσόφια που υπονοήσατε είναι αυτά που έφερε η ΝΔ, δηλαδή τα εμβόλια που είχαν φέρει για τη γρίπη ο κ. Τσιόδρας μαζί με τον κ. Αβραμόπουλο. Εσείς τα φέρατε. Και μην λέτε ότι εξαπολύω προσωπική επίθεση στον κ. Τσιόδρα γιατί εγώ δεν κτυπώ προσωπικά κανένα.

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ Βελόπουλου -OTAN KATAΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ …. ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ…. Ενημερώστε τον κο Δένδια….

ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ Βελόπουλου – OTAN KATAΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ …. ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ…. Ενημερώστε τον κο Δένδια….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

 

 

Επιβεβαιωσε ο Θεοχάρης τον Βελόπουλο , ότι μίλησε με τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού! Διέψευσε την Τουριστική συνεκμετάλλευση με την Τουρκία

Επιβεβαιωσε ο Θεοχάρης τον Βελόπουλο, ότι μίλησε με τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού! Διέψευσε την Τουριστική συνεκμετάλλευση με την Τουρκία – Πάλι καλά….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 22. Mai 2020

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares