Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021

Βελόπουλος : Έτοιμος με ‘πυρηνικό όπλο’ σήμερα στη Βουλή – Zωντανά ΕΔΩ

Η συζήτηση σήμερα στη Βουλή, παρουσία και των πολιτικών αρχηγών θα ανάψει φωτιές. Ειδικά μετά τη χθεσινή παραδοχή Γεωργιάδη για τις επιπτώσεις του τουρισμού στην πανδημία.


Μπορείτε να δείτε ζωντανά την πρωτολογία του από το VoiceNewς

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ την ομιλία του Κ.Βελόπουλου στη Βουλή

Δημοσιεύτηκε από VoiceNews.gr στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Ζωντανά η δευτερολογία του

Zωντανά η δευτερολογία του Κ.Βελόπουλου στη Βουλή

Δημοσιεύτηκε από VoiceNews.gr στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ  σαφώς και δείχνουν πως κάτι δεν έγινε καλά με τον τουρισμό. Τα στοιχεία συγκεκριμένα είναι :

Τον Ιούνιο οι νεκροί ήταν 17 και μόλις 492 κρούσματα όλο το μήνα. Ο αριθμός των νεκρών από το Μάρτιο ως τον Ιούνιο ήταν 192 και το σύνολο των κρουσμάτων την ίδια περίοδο ήταν 3.409.

Την 1η Ιουλίου που άνοιξε ο Τουρισμός και για το εξωτερικό με απευθείας πτήσεις και χωρίς απαίτηση αρνητικών τεστ, αφού η κυβέρνηση υποχώρησε στους μεγάλους tour operators: 11 νεκροί

Όλον τον Ιούλιο υπήρξαν επιπλέον 992 κρούσματα και σύνολο 4.401 από την αρχή της πανδημίας.

Τον Αύγουστος οι νεκροί έφτασαν στους 63 με επιπλέον 5.916 νέα κρούσματα, σύνολο 10.317 από αρχή πανδημίας. Μόνο τον τουριστικό Αύγουστο βρέθηκαν δηλαδή σχεδόν 6.000 κρούσματα ενώ από αρχή πανδημίας είχαν εντοπιστεί κάτι περισσότερο από 4.000!

Τον Σεπτέμβριο, ουσιαστικά με την  λήξη της τουριστικής σεζόν οι νεκροί έχουν φτάσει τους 125 και τα κρούσματα σε 8.158, δηλαδή υπερδιπλάσια από το τετράμηνο Μάρτιος – Ιούνιος. Σύνολο κρουσμάτων από την αρχή πανδημίας ως και Σεπτέμβρη: 18.475 κρούσματα.

Τον Οκτώβριο οι νεκροί είναι 235  σε σύνολο 39.251 κρούσματα. Μόνο αυτό τον μήνα εντοπίστηκαν 20.776 νέα κρούσματα, δηλαδή διπλάσια από ό,τι από το Μάρτιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη.

Πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου: 283 νεκροί σε σύνολο κρουσμάτων 63.322. Μόνο το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη έχουν εντοπιστεί 24.071, περισσότερα από ολόκληρο τον Οκτώβριο.

Γεωργιάδης: Ο Υπουργός Ανάπτυξης το ομολογεί -Πέσαμε τελείως έξω στις προβλέψεις για τον κορονοϊό

Θυμίζουμε πως ο Υπ. Ανάπτυξης δήλωσε πως η κυβέρνηση έπεσε έξω με τις κινήσεις της για την πανδημία. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι η  λάθος γραμμή που ακολούθησε η κυβέρνηση και το άνοιγμα του τουρισμού είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα κρούσματα του κορωνοίού. Άρα όσα καταφέραμε με το πρώτο lockdown διαλύθηκε με το άνοιγμα του τουρισμού και αυτόματα οδηγηθήκαμε στο δεύτερο lockdown.

 

Ο Υπ.Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:Πέσαμε τελείως έξω

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει  για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών  οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Σε αυτή μας την συγκέντρωση  δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα  από ότι αναμέναμε» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Open και απαντώντας στο ερώτημα τι δεν διαχειρίστηκε σωστά η κυβέρνηση.

Η Ελληνική λύση χαρακτήρισε άστοχες τις κινήσεις της κυβέρνησης για την πανδημία

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης:

Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε ότι η κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση της πανδημίας διότι θεώρησε ότι «η ζέστη θα αναχαίτιζε τον ιό». Δηλαδή η υγειονομική ασφάλεια της Ελλάδος βασίστηκε σε προβλέψεις μετεωρολογικού τύπου.
Καλύτερα να κυβερνούσε η Ε.Μ.Υ. παρα μια κυβέρνηση που ρωτάει την Ε.Μ.Υ για την …πανδημία!
Οι ευθύνες τους πλέον για την υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κατάρρευση είναι συντριπτικές και θα αποδοθούν στο ακέραιο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares