Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Βελόπουλος: Αυτή είναι όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τις ΜΕΘ

Βελόπουλος:Για το χάος που επικρατεί στο σύστημα υγείας με τις ΜΕΘ και στην ανικανότητα στης κυβέρνησης να αντεπεξέλθει στα σημερινά δεδομένα , τόνισε  ο Κ.Βελόπουλος στη σημερινή του ομιλία 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος αναφέρθηκε στην ανευθυνότητα της ΝΔ απέναντι στο σύστημα Υγείας καθώς αποδεικνύεται για ακόμα μια  φορά μη  ικανή να ανταπεξέλθει στην πανδημία αυτά προκύπτουν από τα λεγόμενα των κλινικαρχών οι οποίο μόνη τους αποκάλυψαν ότι ήταν απροετοίμαστοι για την πανδημία.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής  λύσης  Κ.Βελόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Βγήκαν τις προάλλες οι κλινικάρχες και είπαν ότι δεν έχουν προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουν περιστατικά Covid. Μα δεν ήταν υποχρεωμένη η κυβέρνηση από τον Μάρτιο, με το πρώτο lockdown, να τους εκπαιδεύσει για ΜΕΘ; Δεν μεριμνάτε. Τρέχετε πίσω από τις εξελίξεις.

Η Γερμανία δεν έχει 3.000 ή 5.000 ΜΕΘ. Έχει 30.000 ΜΕΘ! Και έχει κάνει το εξής: είναι άλλες οι ΜΕΘ που χρησιμοποιούνται για τους ασθενείς Covid και άλλες αυτές που χρησιμοποιούνται για τις άλλες ασθένειες. Κανονικά εδώ έπρεπε να έχουμε 5.000 ΜΕΘ για να είμαστε ασφαλείς όλοι και να μην τρέχουμε τώρα αν ψάχνουμε και να στήνουμε αντίσκηνα για τους ασθενείς.»

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares