Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

“Βέλη” Έλληνα γιατρού: «Ήταν η ασχετοσύνη μας με την αυξημένη παροχή οξυγόνου στα νοσοκομεία, που οδήγησε στις θρομβώσεις στο αίμα και μετά από 5-6 ώρες χάνονταν οι άνθρωποι»

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πλαστικός χειρουργός Νικόλαος Ουσαντζόπουλος, μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

Ο γιατρός ξεκίνησε με ένα σχόλιο για την μορφή του κορωνοϊού: «Φοβόμαστε έναν ιό, κοροναϊό, ο οποίος είναι, σύμφωνα με τα δεδομένα των βιβλίων που έχουμε διαβάσει όλοι μας, και αυτοί που βγαίνουν στις τηλεοράσεις, ένας απλός ρινοϊός. Ένας ιός, ο οποίος με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων μεταλλάχθηκε και δημιούργησε τη Δέλτα, η οποία ήταν πράγματι λίγο ζόρικη για τον πληθυσμό της γης» και πρόσθεσε:

«Κάθε ίωση κάνει έναν κύκλο και μετά χάνεται στο πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να ξανάρθει μετά από 100 χρόνια. Το δεδομένο όμως είναι ότι αρρωστήσανε κάποιοι άνθρωποι και από κακή, το τονίζω, ιατρική περίθαλψη, χάθηκαν πάρα πολλές ζωές. Η πρωτοβάθμια περίθαλψη στην Ελλάδα είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια στάθηκε στην αντιμετώπιση των ασθενών από το ιατρικό προσωπικό, που εισήλθαν με covid-19 στα νοσοκομεία: « Ήταν λάθος πολλές τεχνικές. Όταν πέφτει το οξυγόνο, βάζανε πάρα πολύ “δυνατό” οξυγόνο, μπόλους όπως το λέμε εμείς. Αυτό δημιουργούσε θρομβώσεις και έτσι “χάθηκαν” πάρα πολλοί άνθρωποι. Ήταν η ασχετοσύνη μας (σ.σ των γιατρών), που οδήγησε στις θρομβώσεις στο αίμα και μετά από 5-6 ώρες χάνονταν οι άνθρωποι».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν οι γιατροί γνώριζαν τις επιπτώσεις της χορήγησης υψηλών ποσοτήτων οξυγόνου, ο κ. Ουσαντζόπουλος απάντησε: «Εμείς οι γιατροί ξέραμε, διότι αυτά διαβάσαμε. Αυτοί όμως που δίνανε τις εντολές, γιατί πρέπει να ξέρουμε ότι μέσα στα νοσοκομεία υπάρχουν κάποιοι που διευθύνονται από κάποιους άλλους. Αυτοί οι διευθύνοντες δίνανε αυτές τις εντολές. Δε μπορούσες εσύ, ως “μικρός” γιατρός να κάνεις του… κεφαλιού σου. Ακολουθούσες ένα πρωτόκολλο. Αυτό το πρωτόκολλο πρέπει να βγει στην επιφάνεια».

Ο χειρούργος με τη σειρά του έθεσε ερώτημα στον “αέρα”, σχετικά με το «ακαταδίωκτο που έχουν όλοι αυτοί οι καθηγητάδες και οι γιατροί;» και συμπλήρωσε: «αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να ψάξουν οι δημοσιογράφοι».

Για στο θέμα των ασθενειών και ειδικότερα των ιώσεων, ο. Ουσαντζόπουλος υπογράμμισε: «Όσον αφορά τις ιώσεις, περιμένουμε πάντοτε τρεις μέρες με τον πυρετό, τα συμπτώματα κακουχίας και μετά παίρνουμε τα λεγόμενα αντιπυρετικά, τα φάρμακα αυτά που μας “ρίχνουν” τον πυρετό και μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα. Εμείς τρέχαμε σαν τα… πρόβατα στα νοσοκομεία με το λίγο πυρετό. Θα θυμίσω εδώ τα τρία Φ. Εμείς ήμασταν φοβισμένοι, ήμασταν και φιμωμένοι. Τώρα μας κάνανε και φτωχούς και μας ελέγχουν πλήρως».

Ο κ. Ουσαντόπουλος έσπευσε να εξηγήσει γιατί μικρά παιδιά «υποφέρουν από ιώσεις, ενώ είναι κάτι καθημερινό»:  «Υπάρχει και σε αυτό μια ιατρική εξήγηση. Η μάσκα, την οποία πάρα πολλοί αγάπησαν, στα παιδάκια. Γιατί τώρα αρρωσταίνουν τα παιδάκια; Διότι έχοντας τη μάσκα, δεν αναπνέεις τον φυσιολογικό αέρα, οξυγόνο στη θερμοκρασία που πρέπει. Έτσι, ο οργανισμός γίνεται πιο ευπρόσληπτος στις ιώσεις».

Για τα εμβόλια, σημείωσε: «Δεν είναι δυνατόν το εμβόλιο να μην έχει ένα χαρτί μέσα που να λέει ποιες είναι οι παρενέργειες ή ποιες είναι οι καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να δημιουργηθούν άμα κάνεις το εμβόλιο. Όλα τα εμβόλια δε τα κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Υπάρχουν και αντενδείξεις. Εμείς ήμασταν τα πειραματόζωα σε ένα φάρμακο, που δεν είχε αναγνωριστεί δυστυχώς από πουθενά»

Τέλος, αναφέρθηκε και σε ορισμένες ενέργειες της Πολιτείας σχετικά με νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης: «Ήρθε και μας έκλεισε το “Λοιμωδών” ο τότε Υπουργός Υγείας (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης). Δύο πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν. Να είναι ένα νοσοκομείο το “ Λοιμωδών” και να πηγαίνει εκεί ο κόσμος και όχι να τον διασπείρει σε όλη την Θεσσαλονίκη (και κατ΄επέκταση τον ιό). Όλα τα νοσκομεία δέχονταν περιστατικά covid. Θα μπορούσαν, αν είχαν σωστή πορεία στο θέμα υγείας, να ανοίξουν και την “Παναγία” και μαζί με το “Λοιμωδών” να υπάρχουν δύο νοσοκομεία μόνο για covid».

focusfm.gr
Shares