Τρίτη , 7 Ιουλίου 2020
Τελευταία Νέα

Βελόπουλος στην Βουλή: Οι λαθρομετανάστες κάνουν πορεία ανενόχλητοι- Εσείς όμως κλείσατε τις εκκλησίες και δείρατε τους Έλληνες -Ντροπή σας….

Βελόπουλος στην Βουλή: Οι λαθρομετανάστες κάνουν πορεία ανενόχλητοι- Εσείς όμως κλείσατε τις εκκλησίες και δείρατε τους Έλληνες -Ντροπή σας....

Παρέμβαση έκανε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος εν όψει του νομοσχεδίου των μικροεπιχειρήσων και αναφέρθηκε για την δραματική κατάσταση που επέφερε ο κορωνοϊός στην οικονομία, για τα κόκκινα δάνεια , την Αίγυπτο , τις  επιδοτήσεις σε αλλοδαπούς αλλά και τη σίτιση λαθρομεταναστών 500.000 ευρώ την στιγμή που οι Έλληνες πεινούν.

Δείτε ζωντανά την ομιλία του Κ.Βελόπουλου στην Βουλή:

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ την ομιλία του Κ.Βελόπουλου, Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, στη Βουλή

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ : ” ΠΛΑΙΣΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ , ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ”.

Πριν από λίγο μιλούσα με τον κ. Ρουσόπουλο ο οποίος με ρώτησε πώς πάει η αγορά. Τα πράγματα είναι δραματικά. Και δεν είναι υπαιτιότητα της κυβέρνησης η τρίμηνη καθίζηση της οικονομίας λόγω του κορωναϊού αλλά είναι υπαιτιότητα της κυβέρνησης το γεγονός ότι δεν έχει λάβει μέτρα για τις επιχειρήσεις που έχουν γονατίσει από την κρίση, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει τίποτα για να αρχίσει να παράγεται πλούτος στην χώρα.

Στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις διαχειρίζονται την οικονομική πολιτική με βάση τα χαρτιά που έχει μπροστά τους. Και φοβούμε ότι τον Σεπτέμβριο και λίγο πριν ή λίγο μετά την ΄Εκθεση θα έχουμε δραματικές εξελίξεις στην οικονομία και την κοινωνία γενικά.
Έχουμε 300% αύξηση στις ροές άφιξης λαθρομεταναστών στην χώρα, η Τουρκία συνεχίζει την πολιτική των διεκδικήσεων, η ανάπτυξη της οικονομίας έπεσε στο 1% από το 2,3%. Και θα ήθελα να μου πει ο Υπουργός, το έλλειμμα ύψους 10,8 δις ευρώ από τον τουρισμό πού θα τα βρει; Οι κρατήσεις του Ιουλίου είναι μηδενικές, του Αυγούστου ελάχιστες και Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου λίγες. Τα λέω αυτά γιατί εφαρμόζετε ένα λαθεμένο μοντέλο παροχής υπηρεσιών. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει ότι θα καταντήσουμε τους Έλληνες σερβιτόρους στην Ευρώπη. Και είχε δίκιο. Έχουμε επενδύσει στον τουρισμό ο οποίος τρεκλίζει και αυτό αποδείχθηκε με τον κορωναϊό. Δεν έχετε επενδύσει στην παραγωγή πλούτου.

Και έρχεστε τώρα και δίνετε 25.000 ευρώ δάνειο σε έναν τύπο που δεν ξέρουμε ούτε το όνομά του, που δεν έχει χαρτιά, μόνο και μόνο επειδή έχει κάνει αίτηση ασύλου. Και αν απορριφθεί το άσυλο; Τι θα γίνει; Νομίζετε ότι θα δώσει τα λεφτά πίσω;
Σε ό,τι αφορά την προστασία πρώτης κατοικίας, 1 στις 2 αιτήσεις απορρίπτεται. Και είναι ο ορισμός της πολιτικής ξεφτίλας να βλέπεις τον Υπουργός της χώρας να παρακαλά τις τράπεζες να είναι ανεκτικές στους όρους και τις προϋποθέσεις. Ποιος; Ο Υπουργός! Ο υπό το έργον του πολίτη. Αυτά δεν συμβαίνουν σε χώρες που σέβονται τον πολίτη, την δημοκρατία και την κυβέρνηση του τόπου. Και εν πάση περιπτώσει πείτε μας ποιος κυβερνά εδώ; Οι τράπεζες; Οι διαπλεκόμενοι; Οι εφοπλιστές; Τα κανάλια;

Πάμε στον αγροτικό τομέα, με τον οποίο εμείς στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχουμε εμμονή. Και θέλω να σας πω ότι οι κατ’ επάγγελμα αγρότες κινδυνεύουν να χάσουν το αφορολόγητο. Γιατί να γίνει αυτό;

Θέλω στο σημείο αυτό να υποβάλω ένα ερώτημα. (δείχνει φωτο) Αυτό εδώ που βλέπετε είναι μέλι Κίνας. Λέγεται ΜΕΛΙΜΑ. Κυκλοφορεί στα σούπερ μάρκετ, είναι από την Κίνα και κατασκευάζεται από γλυκόζη. Δηλ. δεν είναι κανονικό μέλι. Μα όταν την Ελληνική Μελισσοκομία είναι η καλύτερη στον κόσμο δεν την προστατεύουμε, δεν πρόκειται ποτέ η οικονομία να πάει μπροστά.
Υπάρχει ένα λογισμικό αξίας 48 εκατ. ευρώ, το οποίο αγόρασε η Ένωση Ηλεκτρονικών από την Microsoft του Μπιλ Γκέϊτς, ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει το Ελληνικό που είναι δωρεάν! Αλλά βέβαια, έχουμε να κάνουμε με τον Μπιλ Γκέϊτς.

Η πλέον περίτρανη ένδειξη κακής πολιτείας είναι η αφθονία γιατρών και νομικών. Δείτε και μεταξύ μας, εδώ στο ελληνικό κοινοβούλιο πόσοι γιατροί και νομικοί υπάρχουν. Δυστυχώς η Ελληνική μεταπολιτευτική δημοκρατία είναι όλη σάπια, από πάνω ως κάτω. Δεν δίνουμε καμμία προτεραιότητα σε επιχειρηματίες, αγρότες, αλιείας, ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα πώς λειτουργεί η οικονομία, γιατί την γεύονται καθημερινά.

Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι άθλιο που συνέβη τις τελευταίες ημέρες. Αναφέρομαι στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, όπου ένας τύπος, ο οποίος ήταν έξω από την MARFIN όπου κάηκαν άνθρωποι, και αυτός ο τύπος ζητά την απέλαση του πρωθυπουργού. Μιλάμε για έναν ουτιδανό, ο οποίος κατάγεται από το Πακιστάν. Ζητά να απελαθούν υπουργοί και ο πρωθυπουργός και οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί του. Και βγαίνει και λέει: έχουμε χέρια και εμείς και μπορούμε να δείρουμε αν χρειαστεί. Και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τον συλλάβει. Κλείσατε τα καταστήματα σε όλη τη χώρα και σε εκείνο το συλλαλητήριο δεν παρενέβη η αστυνομία για να κάνει συλλήψεις. Δηλαδή αύριο θα βγει οποιαδήποτε νεολαία πολιτικού κόμματος και θα ζητά την σύλληψη του πρωθυπουργού; Εδώ σε αυτή τη φωτο (δείχνει φωτο) βλέπουμε τον Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο άνθρωπος που του βλέπουμε όπου έχει πορεία, μπαχαλάκηδες κλπ. Και κανείς δεν μιλά γι’ αυτό. Βγαίνει ο φιλοξενούμενος Πακιστανός και λέει απελάστε υπουργούς και τον πρωθυπουργό και δεν τον ελέγχει κανείς. Όμως κλείσατε τους Έλληνες στα σπίτια τους και έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ όταν διαμαρτυρήθηκαν για την Συμφωνία των Πρεσπών. Και είναι απορίας άξιο να ακούω τον κ. Κωνσταντίνου να λέει ανοίξτε τα σύνορα οι πρόσφυγες είναι όλοι καλοδεχούμενοι. Και την ίδια ώρα να δείχνει -ποιος; ο Κωνσταντίνου!- την πόρτα εξόδου στον Υπουργό το κ. Μηταράκη και τον πρωθυπουργό. Δεν μπορεί να μιλά έτσι για τον πρωθυπουργό της χώρας. Μπορεί να μην τον θέλει. Είναι δικαίωμά του. Όμως κάποιοι τον ψήφισαν. Η θεσμική ιδιότητα του πρωθυπουργού δεν μπορεί να διακυβεύεται από οποιονδήποτε Κωνσταντίνου.

Εμείς αυτά τα λέμε και τα λέμε συνέχεια, γιατί έχουμε έρθει εδώ για να σας ταρακουνήσουμε και να γίνει καλύτερη η δημοκρατία μας.

Έχω εδώ μπροστά μου το εβδομαδιαίο διατροφικό μενού για τους λαθρομετανάστες. Το καταθέτω στα πρακτικά. Λέει λοιπόν εδώ: πρωινό, γεύμα, δείπνο για 13.000 άτομα για 7 ημέρες 500.000 ευρώ. Και το 9χρονο κοριτσάκι στη Ρόδο λιποθύμησε γιατί δεν είχε χρήματα για να αγοράσει κουλούρι. Και ευτυχώς που κινητοποιήθηκε ο γενικός γραμματέας -μετά από πιέσεις που άσκησε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- και βρήκε δουλειά η μητέρα. Μα τι κάνετε; Γιατί συμπεριφέρεστε έτσι στους Έλληνες; Τι είναι οι Έλληνες; Πεταμένοι;

Τα λέω όλα αυτά γιατί κάνετε λάθη. Οικτρά λάθη. Ακούστε τι λέει δημοσίευμα της Ντόϊτσε Βέλλε: ο αριθμός των θυμάτων του ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων αυξήθηκε στην Ευρώπη, λόγω της άφιξης μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών. Αυτή την Ευρώπη θέλετε εσείς; Εμείς λέμε όχι. Εμείς θέλουμε μια Ευρώπη ανεκτική, φιλόξενη αλλά ευρωπαϊκή.

Θα ήθελα επίσης να καταγγείλω το εξής: (δείχνει φωτο) Αυτό είναι κρεβάτι σε στρατώνα στο Καστελόριζο. Είναι κρεβάτι για τους στρατιώτεςμας. Έχω στείλει μήνυμα στον πρωθυπουργό ζητώντας να αναλάβει πρωτοβουλία. Γιατί δεν γίνεται τα παιδιά μας που φυλάνε Θερμοπύλες, γιατί Θερμοπύλες είναι το Καστελόριζο, να τα πετάμε εδώ. Και βέβαια αναφέρομαι στα απλά παιδιά. Γιατί τα δικά μας παιδιά υπηρετούν κάπου εδώ κοντά. Είναι σαν την Αλίκη στο Ναυτικό.

Πάρτε μαθήματα από την Τουρκία. Η Τουρκία παίζει σε 2 ταμπλώ. Και η Αίγυπτος κάνει το ίδιο. Η Αίγυπτος είναι και με την Ρωσία και με τις ΗΠΑ. Και εσείς είστε μόνο με τον Πάϊατ. Γιατί; Η Αίγυπτος έχει υπογράψει συμφωνία με τη Ρωσία και για τανκς τα οποία θα συναρμολογούνται στην Αίγυπτο. Η Αίγυπτος κατασκευάζει όπλα με την άδεια και των Αμερικανών και των Ρώσων. Αυτό λέγεται πολυδιάστατη πολιτική. Αντίθετα με εσάς, που πάτε με τους Αμερικανούς ή του Γερμανούς και βέβαια πάντα είστε με τον χαμένο.

Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Ερντογάν (το διάβασα σε άρθρο στον γερμανικό τύπο) και εντελώς συμπτωματικάη Τουρκία την επόμενη μέρα εξέδωσε navtex αρνητική, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει δικαιώματα στην θάλασσα γύρω από τα Ψαρά. Εσείς, δε, από την 1η Ιουλίου ανοίγετε τα σύνορα στον Έβρο, στους Κήπους και από τις 15 Ιουλίου προχωράτε σε συνολικό άνοιγμα των συνόρων με την Τουρκία.

Να σας θυμίσω ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Ερντογάν και λιγους μήνες μετά ξεκίνησε το πρόβλημα στον Έβρο με τους λαθρομετανάστες που ήθελαν αν μπουν στη χώρα. Μην εμπιστεύεστε τους Τούρκους. Έχουν φασιστική αντίληψη και θα το πληρώσουμε άσχημα αυτό. Με πειρατές δεν κάνεις κουβέντα. Και η Τουρκία είναι χώρα πειρατική, φασιστική, ναζιστική.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΕΛΛΕΙΜΜΑ ( ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ 10,8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ )

Και θα ήθελα να μου πει ο Υπουργός, το έλλειμμα ύψους 10,8 δις ευρώ από τον τουρισμό πού θα τα βρει; Οι κρατήσεις του Ιουλίου είναι μηδενικές, του Αυγούστου ελάχιστες και Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου λίγες. Τα λέω αυτά γιατί εφαρμόζετε ένα λαθεμένο μοντέλο παροχής υπηρεσιών. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει ότι θα καταντήσουμε τους Έλληνες σερβιτόρους στην Ευρώπη. Και είχε δίκιο. Έχουμε επενδύσει στον τουρισμό ο οποίος τρεκλίζει και αυτό αποδείχθηκε με τον κορωναϊό. Δεν έχετε επενδύσει στην παραγωγή πλούτου.

 

 

Ο Βελόπουλος αποκάλυψε το διαχρονικό ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Διαχειριστική αντίληψη πάντα στα χαρτιά… ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ το λέγανε….

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

Ο Βελόπουλος αποκαλύπτει τον Μιθριδατισμό στα εθνικά θέματα… Δεν είναι προκληση της Τουρκίας. ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

Ο Βελόπουλος αποκαλύπτει τον Μιθριδατισμό στα εθνικά θέματα… Δεν είναι προκληση της Τουρκίας. ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, διεκδικεί θάλασσα, αέρα ακόμα και την Κρήτη…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

ΣΕΙΣΜΟΣ στο Κοινοβούλιο με τον Βελόπουλο : 10.8 δις ευρώ θα χαθούν από τον τουρισμό… Πού θα τα βρει η κυβέρνηση τα λεφτά αυτά ; .

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

Ντροπή στη ΝΔ να παρακαλάει Υπουργός τους τραπεζίτες να εφαρμόσουν το νόμο… Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο… τελικά

Ντροπή στη ΝΔ να παρακαλάει Υπουργός τους τραπεζίτες να εφαρμόσουν το νόμο… Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο… τελικά

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

 

Άνω Κάτω η Βουλη με τα έγγραφα του Βελόπουλου για το 'ΜΕΛΙ' ΚΙΝΑΣ που κατακλύζει με τους τόνους την ελληνική αγορά – η Ελληνική λύση φωναζει : ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ με την αδιαφορία σας…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

 

 

Καταγγελία Βελόπουλου για Μπιλ Γκέιτς και COVID19 – Tου δίνετε 48 εκατ για ένα λογισμικό που είναι δωρεάν…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

Γιατί επικαλέστηκε τον Πλάτωνα ο Βελόπουλος ; Απέδειξε γιατί 'σαπίzει' η Δημοκρατία μας….

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

 

Oι λαθρομετανάστες κάνουν πορεία ανενόχλητοι – ο Κωνταντίνου κι ο Πακιστανός ζητούν ΑΠΕΛΑΣΗ του Πρωθυπουργού…

Oι λαθρομετανάστες κάνουν πορεία ανενόχλητοι – ο Κωνταντίνου κι ο Πακιστανός ζητούν ΑΠΕΛΑΣΗ του Πρωθυπουργού… ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… Ντροπή σας..

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

 

Ντροπή κι Αίσχος 500,000 ευρώ δίνετε ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… Τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν από την πείνα… Πάρτε τα έγγραφα

Ντροπή κι Αίσχος 500,000 ευρώ δίνετε ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… Τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν από την πείνα… Πάρτε τα έγγραφα

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

 

Βελόπουλος: Συλλάβετε τον Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ διότι παραβιάζει το νόμο καθημερινά…

Βελόπουλος: Συλλάβετε τον Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ διότι παραβιάζει το νόμο καθημερινά…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

 

Βελόπουλος:Απελάστε τον Πακιστανό που υποκινεί σε βία τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ της Ελλάδας… Απέλαση τώρα…

Βελόπουλος:Απελάστε τον Πακιστανό που υποκινεί σε βία τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ της Ελλάδας… Απέλαση τώρα…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares