Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Βασίλισσα Ράνια: Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας εντυπωσίασε με την κομψότητά της κατά την επίσκεψή της στο Βατικανό, όπου συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο.

Η βασίλισσα συνόδευε τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας και ήταν η επιτομή της κομψότητας επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες, όπως λευκό ήταν και το μαντίλι που κάλυπτε το κεφάλι της.

Σε ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή ανέβασε φωτογραφίες από τη συνάντηση, ενώ επικαλούμενη τα Μέσα στο Βατικανό, ανέφερε πως οι συζητήσεις που είχαν ο βασιλιάς και ο Πάπας καλύπτουν την ανάγκη διατήρησης του διαθρησκευτικού διαλόγου, προώθησης της συνύπαρξης και προστασίας της χριστιανικής παρουσίας στην περιοχή.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ράνιας ήταν τον Σεπτέμβριο στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου και πάλι εντυπωσίασε με το απόλυτα κομψό στυλ της.

Είναι βασίλισσα της Ιορδανίας από το 1999 και σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα Β’ της Ιορδανίας. Θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου και εστιάζει τη δράση της υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας. Έχει τέσσερα παιδιά, ενώ τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του μεγαλύτερου γιου της.

Σε ανάρτησή της με σειρά φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης και μίας να στέκεται ανάμεσα στον πρωτότοκο και τη μέλλουσα νύφη της, η βασίλισσα έγραψε: «Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν να έχω τόση χαρά στην καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον πρίγκιπα Houssein και την όμορφη μέλλουσα νύφη του, Rajwa».

instyle.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares