Πέμπτη , 18 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Δόξα τω Θεώ η Μέγκαν δεν έρχεται»

Η βασίλισσα εξέφρασε ιδιωτικά ανακούφιση που η Μέγκαν δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, σύμφωνα με μια νέα βιογραφία.

Ο συγγραφέας Τομ Μπάουερ γράφει ότι η θλιμμένη μονάρχης είπε στους «έμπιστους βασιλικούς βοηθούς» το πρωί που επρόκειτο να αναπαύσει τον επί 73 χρόνια σύζυγό της στο Γουίνδσορ: «Δόξα τω Θεώ η Μέγκαν δεν έρχεται.» Ο ισχυρισμός γίνεται σε ένα νέο βιβλίο: “Revenge: Meghan, Harry and the War Between The Windsors.” Ο κ. Μπάουερ είναι γνωστός ως κορυφαίος ερευνητής δημοσιογράφος που έχει γράψει στο παρελθόν μη εξουσιοδοτημένες βιογραφίες των Μπόρις Τζόνσον, Ρίτσαρντ Μπράνσον και Ρόμπερτ Μάξγουελ. Το βιβλίο, που κυκλοφορεί σε σειρά στις The Sun και The Times, λέει: «Στο κάστρο του Windsor η βασίλισσα ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει το κοινό σε μια από τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής της. Ο Φίλιππος ήταν ο βράχος της τα προηγούμενα 70 χρόνια.

«Για να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς του Covid θα θρηνούσε μόνη μέσα στο παρεκκλήσι. «Δόξα τω Θεώ η Μέγκαν δεν έρχεται», είπε η μονάρχης με καθαρή φωνή στους έμπιστους βοηθούς της.» Η βιογράφος ισχυρίστηκε ότι έκανε την παρατήρηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ καθώς ετοιμαζόταν να πάει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για τη λειτουργία, όπου ο κόσμος παρακολουθούσε στην τηλεόραση καθώς καθόταν μόνη της λόγω των περιορισμών του Covid.

Το υποτιθέμενο σχόλιο πιστεύεται ότι αναφέρεται μόνο στο δράμα γύρω από τις εικασίες σχετικά με το εάν τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν θα πετούσαν από τις ΗΠΑ σε μια περίοδο οικογενειακού πένθους σε αντίθεση με οποιαδήποτε προσωπική εχθρότητα προς τη Μέγκαν από τον μονάρχη. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει χθες το βράδυ.

 

πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares