Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Βασίλης Οικονομου – Ο βουλευτής έχει υπέρογκες δανειακές υποχρεώσεις, αλλά δεν τις εξυπηρετεί

 

 

Ο βουλευτής έχει υπέρογκες δανειακές υποχρεώσεις, αλλά δεν τις εξυπηρετεί

 

Πρωταθλητής στα «δανεικά και αγύριστα» αποδεικνύεται ο νεοδημοκράτης βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος προ ολίγων μόλις εβδομάδων επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τις ληστρικές ρήτρες αναπροσαρμογής, αποκαλώντας τους τζαμπατζήδες.

Η δημοσιοποίηση της δήλωσης της περιουσιακής κατάστασης του προκλητικού βουλευτή αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως η υποκρισία περισσεύει στον Ναό της Δημοκρατίας. Κι όμως, ο Βασίλης Οικονόμου όχι μόνο έχει υπέρογκες δανειακές υποχρεώσεις, αλλά και δεν τις εξυπηρετεί!

Ειδικότερα, έλαβε δάνειο στις 29/1/2007 από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ύψους 300.000 ευρώ, και σήμερα χρωστάει ακόμη 254.265 ευρώ. Αυτό σημαίνει στην πράξη πως μέσα σε 13 ολόκληρα χρόνια έχει αποπληρώσει μόλις 45.735 ευρώ. Δίνει, δηλαδή, λιγότερα από 300 ευρώ τον μήνα.

Το πιο εξοργιστικό είναι, ωστόσο, πως η εξόφληση του δανείου του έχει παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες, καθώς ως ημερομηνία λήξης της υποχρέωσης εμφανίζεται στο «πόθεν έσχες» του η 30ή Ιουνίου του 2047.

Η διπροσωπία και ο φαρισαϊσμός σε όλο τους το μεγαλείο για τον βουλευτή που αποδεικνύεται επαγγελματίας κοπανατζής και την ίδια ώρα επιτίθεται στον ελληνικό λαό που πλήττεται βάναυσα εδώ και εννιά μήνες από την ενεργειακή κρίση επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ, λέγοντας πως «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα, ούτε του δωρεάν», και πως «η κοινωνία έχει γαλουχηθεί στο τζάμπα και το δωρεάν».

Ευτυχώς για τους πολίτες, δυστυχώς για εκείνον, πλέον μπορούν όλοι να λάβουν γνώση του «πόθεν έσχες» του «τζάμπα» της πολιτικής και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την υποκρισία ενός ανθρώπου που δεν έχει, καταπώς φαίνεται, καμία κοινωνική ενσυναίσθηση.

Σημειωτέον πως εκλέγεται βουλευτής εδώ και χρόνια, επομένως έχει λάβει χρυσούς μισθούς. Μόνο για το 2020, εξάλλου, από κοινού με τη σύζυγό του, εμφανίζει 52.000 ευρώ σε εισοδήματα και περίπου 140.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις. Επίσης, έχει εγγραφές σε 18 ακίνητα, ανάμεσά τους δύο διαμερίσματα και τρεις μονοκατοικίες, ενώ δηλώνει δύο Ι.Χ. και ένα δίκυκλο.

Shares