Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Βασιλική Κατσίφα στον «Focus FM»: Το παιδί μου δεν πείραξε κανέναν, τη σημαία ήθελε να σηκώσει. Ο Κωνσταντίνος μου ζει!…(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Βασιλική Κατσίφα στον «Focus FM»: Το παιδί μου δεν πείραξε κανέναν, τη σημαία ήθελε να σηκώσει. Ο Κωνσταντίνος μου ζει!...(ΗΧΗΤΙΚΟ)

“Είμαι μια χαροκαμένη μάνα και περιμένω από τον Πρωθυπουργό να μιλήσει για το παιδί μου”…

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βασιλική Κατσίφα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Focus FM» και τον δημοσιογράφο, Στέφανο Δαμιανίδη.

“Έχουμε πληγή μεγάλη. Έφυγε άδικα το παιδί μας”. “Το πολιτικό σύστημα είναι σιωπηλό. Γιατί άραγε; Αφού είμαστε Έλληνες πολίτες. Έλληνας πολίτης το παιδί μου, ο λεβέντης μου. Πάλευε για τα ιδανικά μας, για το έθνος μας, για τη σημαία. Γιατί να μη μιλήσουν να πουν δυο λόγια;

Είμαι μια χαροκαμένη μάνα και περιμένω από τον Πρωθυπουργό να μιλήσει για το παιδί μου…

Ακόμα σημείωσε χαρακτηριστικά το εξής:

“Ο κ. Βελόπουλος μιλάει γιατί είναι πατριώτης. Μας στάθηκε. Είναι λεβεντιά, χαίρομαι που τον ακούω. Θέλω να τον έχει ο Θεός καλά, και την οικογένειά του, γιατί είναι σωστός”.

“Γιατί να το δολοφονήσουν το παιδί μου; Γιατί δεν βγήκαν να πουν δυο λόγια; Αυτό με κάνει να φωνάζω, γιατί έχω πληγή μέσα μου. Το πόρισμα που είναι; Τί θα πουν οι αλήτες; Θέλω να βγάλουν τις κάμερες που έχουν στα καπέλα. Από εκεί θα καταλάβουν όλοι. Να μη κρύβονται, όσο και να κρύβονται, η αλήθεια θα βγει. Θα πληρώσουν το τίμημά τους. Δεν θα τους αφήσουμε έτσι.” συμπλήρωσε…

“Ο Κωνσταντίνος μου ζει. Είναι ένας λεβέντης, ένα αστέρι της Βορείου Ηπείρου και όλων των Ελλήνων που μας κοιτά από τον ουρανό”.

“Το παιδί μου δεν έκανε τίποτα. Δεν πείραξε κανέναν. Μπορούσε να σκοτώσει. Δοξάζω το Θεό που δεν σκότωσε, γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Το παιδί μου αγαπούσε τη θρησκεία. Είχε χρυσά χέρια, βοηθούσε όλο το χωριό χωρίς να πάρει δεκάρα” κατέληξε η κ.Κατσίφα.

“Χιλιάδες μανάδες με παίρνουν τηλέφωνο από παντού. Από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά, Γερμανία και από όλη την Ελλάδα. Όλοι για τον λεβέντη μου”…

Ολόκληρη η συνέντευξη της μάνας του Κ.Κατσίφα:

Η κραυγή της μάνας του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα, είναι γροθιά στο στομάχι όλων όσοι γύρισαν την πλάτη σε αυτήν την ηρωική οικογένεια, που σχεδόν δυο χρόνια πριν είδε τον γιο της να πέφτει νεκρός από αλβανικά πυρά. Η κυρία Βασιλική Κατσίφα μιλά στον Focus Fm 103,6 και στον Stefanos Damianidis και μας συγκλονίζει όλους! Ακούστε την!

Gepostet von Focus FM 103.6 am Montag, 12. Oktober 2020

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares