Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Βαριά καμπάνα για την Μάντσεστερ Σίτι: Σίγουρη η απαγόρευση μεταγραφών…

Oι Times και άλλα μεγάλα Μέσα στο εξωτερικό θεωρούν δεδομένη την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι από την FIFA, έπειτα από την έρευνα της παγκόσμιας ομοσπονδίας σχετικά με τους τρόπους που οι “Πολίτες” έχουν αποκτήσει ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών.

Το έργο στην προκειμένη περίπτωση είναι ίδιο με αυτό της Τσέλσι η οποία δεν μπορεί να πάρει παίκτη για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους, διότι πριν από μερικές εβδομάδες τιμωρήθηκε από την FIFA με την κατηγορία της εκτός κανονισμών απόκτησης ανήλικων ποδοσφαιριστών.

Οπότε, σύμφωνα πάντα με τους Times που είναι πιο συγκεκριμένοι, η Σίτι θα τιμωρηθεί ακριβώς όπως οι “Μπλε” και δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές! Αξίζει να σημειωθεί πως μία από τις περιπτώσεις που “έκαψαν” το βαθύπλουτο κλαμπ είναι αυτή του Σάντσο (που αγωνίζεται πλέον στην Ντόρτμουντ) ο οποίος θεωρείται από τα αρμόδια όργανα ότι μετακινήθηκε από την Γουότφορντ στο Μάντσεστερ παρανόμως.

Όσον αφορά στο πότε θ’ ακούσει η Σίτι την “καμπάνα”, αυτό αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων μηνών. Βέβαια, όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την τριπλή έρευνα που πραγματοποιείται στα ενδότερα της ομάδας από FIFA, FA και Premier League για θέματα παραβίασης του Financial Fair Play.

sport24.gr

Shares