Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

UEFA και FIFΑ δεν μπορούν να τιμωρήσουν προσωρινά τους συμμετέχοντες στο European Super League

Σύμφωνα με το δικαστήριο της Μαδρίτης, UEFA και FIFA δεν μπορούν να τιμωρήσουν προς το παρόν ούτε τους παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο European Super League…

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ο θυμόσοφος λαός και μάλλον αυτή η παροιμία ταιριάζει… γάντι στους ανθρώπους του European Super League! Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που βγήκαν μπροστά για να δημιουργήσουν τη νέα διοργάνωση, έχουν προλάβει και έχουν κάνει την προεργασία τους.

Συγκεκριμένα, δικαστήριο της Μαδρίτης έχει βγάλει απόφαση-βόμβα κατά την οποία η UEFA και η FIFΑ δεν μπορούν να προσφύγουν κατά τη διοργάνωσης αλλά και να τιμωρήσουν παίκτες και ομάδες που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, τουλάχιστον προς το παρόν.

Κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις θα συνεχίσουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους, όπως και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πρακτικά, πρόκειται για μια πρώτη δικαίωση και μία πρώτη νίκη των ανθρώπων της Super League, ωστόσο η απόφαση είναι προσωρινή και η υπόθεση θα επανεξεταστεί ξανά.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Shares