Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς LIVE: Το… ανατρέπει ο Στέφανος! Η πρόκριση θα κριθεί σε 5ο σετ…

Δύσκολη βραδιά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στα ημιτελικά του Roland Garros. Πίσω στα σετ (2-0) ο Έλληνας πρωταθλητής, που δίνει «μάχη» με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για το δεύτερο «εισιτήριο» του τελικού.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κόντρα στον κορυφαίο του κόσμου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ικανός να νικήσει τον Τζόκοβιτς, μιας και ήδη έχει πανηγυρίσει απέναντι στον Σέρβο σε δύο από τις πέντε μεταξύ τους συναντήσεις στο Rogers Cup 2018 και το Rolex Shanghai Masters του περασμένου έτους.

Ο Τσιτσιπάς (Νο 6 στον κόσμο) βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να γίνει ο νεότερος φιναλίστ Grand Slam από τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο στο Open US 2009, με… όνειρο να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά του τένις.

Ο Τζόκοβιτς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς παραπονέθηκε για πόνους στο λαιμό και στον αριστερό ώμο κατά τη διάρκεια του προημιτελικού με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

 

newsit

 

Shares