Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τζόκερ: Το σύστημα των 6 ευρώ του χάρισε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη! Οι στιγμές που θα θυμάται για πάντα…

Τζόκερ: Το σύστημα των 6 ευρώ του χάρισε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη! Οι στιγμές που θα θυμάται για πάντα...

Το νέο τζακ ποτ στο τζόκερ ανεβάζει ακόμα περισσότερο το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση, ενώ αφήνει δύο τυχερούς στην δεύτερη κατηγορία…

Πιο συγκεκριμένα στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ (αριθμός κλήρωσης 2173), βρέθηκαν τρία πεντάρια που κερδίζουν από 25.768 ευρώ. Οι δύο από αυτές στο ίδιο δελτίο που κατατέθηκε σε πρακτορείο της Χαλκιδικής. Επρόκειτο για ένα πλήρες σύστημα των 6 ευρώ, με τον τυχερό να κερδίζει πάνω από 50.000.

Το δεύτερο τυχερό δελτίο της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ, κατατέθηκε σε πρακτορείο των Τρικάλων. Ήταν τυχαίας επιλογής με κόστος, μόλις 2,50 ευρώ. Στην Χαλκιδική, ο τυχερός ή η τυχερή κάτοχος του δελτίου, είχε διπλή έμνευση καθώς οι αριθμοί δεν συμπληρώθηκαν από τη μηχανή του πρακτορείου.

Και στα δύο δελτία δεν είχε συμπληρωθεί ο αριθμός 16, που θα έστελνε τους νικητές στην πρώτη κατηγορία και στα 3.800.000 ευρώ, που δίνονταν. Πλέον το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές στην επόμενη κλήρωση του τζόκερ, την ερχόμενη Κυριακή, ανεβαίνει στα 4.500.000 ευρώ τουλάχιστον.

Για την ιστορία, στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Πέμπτη 27-08-2020 (αριθμός κλήρωσης 2173), οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 4, 7, 10, 29, 36 και τζόκερ ο αριθμός 16.

Τζόκερ: Το σύστημα των 6 ευρώ του χάρισε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη! Οι στιγμές που θα θυμάται για πάντα...

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares