Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Τζόκερ – Με ένα ευρώ παίρνει τα λεφτά υπερτυχερός και…γίνεται καπνός!

Το τζόκερ της Πέμπτης του έδωσε βαθιά οικονομική ανάσα. Δύο ήταν οι τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία, ενώ σημειώθηκε και νέο τζακ ποτ, με το ποσό για τους νικητές της επόμενης κλήρωσης να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Και νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση τζόκερ της Πέμπτης (2523) με δύιο δελτία να κερδίζουν όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στην δεύτερη κατηγορία.

Τα δελτίο που έπιασαν πεντάρια κατατέθηκαν το ένα σε πρακτορείο στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, και ήταν ένα δελτίο αξίας μόλις 1 ευρώ (!), ενώ το άλλο τυχερό δελτίο παίχτηκε online,και ήταν αξίας 10,50 ευρώ (πλήρες σύστημα).

Τα δύο αυτά δελτία, που ήταν και τα μοναδικά 5άρια, κερδίζουν από 62.681 ευρώ το καθένα, ενώ το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 27/11/2022, μετά το νέο τζακ-ποτ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της Πέμπτης (κλήρωση 2523) θα ξεπεράσει το ποσό των 4.200.000 ευρώ!

Ο αριθμός που χάλασε τελικά το όνειρο του τζόκερ ήταν ο 20. Ήταν ο μόνος που δεν είχε συμπληρωθεί στο δεύτερο ειδικό πεδίο σε κανένα από τα δύο αυτά δελτία.

Αν κάποιο από τα δελτία είχε πέσει μέσα και σε αυτόν, θα είχε κερδίσει περίπου 3.500.000 ευρώ, που περίμεναν τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Μετά το νέο τζακ ποτ στο τζόκερ, το ποσό για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας (5+1) στην επόμενη κλήρωση ανεβαίνει στα τουλάχιστον 4.200.000 ευρώ.

 

Για την ιστορία στην κλήρωση του τζόκερ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 3, 7, 10, 20, 24 και τζόκερ ο αριθμός 20.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online
Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline.

Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares