Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τζόκερ: Άγγιξαν τα εκατομμύρια και έμειναν με μια γεύση γλυκόπικρη – Ο «μαύρος» τελευταίος αριθμός

Τζόκερ με νέο τζακ ποτ στην κλήρωση της Κυριακής, με δύο δελτία να κερδίζουν στην δεύτερη κατηγορία από 105.000 ευρώ. Οι τυχεροί έπεσαν έξω στον τελευταίο αριθμό που έβγαλε η κληρωτίδα…

Τζόκερ με το ποσό που πέφτει στο τραπέζι για την επόμενη κλήρωση της Τρίτης (23-08-2022) να ξεπερνάει τα 10.000.000 ευρώ, μετά το νέο τζακ ποτ. Για ακόμα μια φορά δεν βρέθηκε επιτυχία στην πρώτη κατηγορία και έτσι όλοι όσοι παίζουν, συνεχίζουν να ονειρεύονται, τι θα κάνουν και τι θα συμβεί αν κερδίσουν τα χρήματα. Δύο από αυτούς πάντως βλέπουν τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Πρόκειται για τους νικητές της χθεσινής κλήρωσης που έπιασαν πεντάρι.

Το τζόκερ τους άφησε μάλλον μια γεύση γλυκόπικρη. Από τη μια τα 105.000 ευρώ που κέρδισαν δεν είναι λίγα, αλλά από την άλλη έφτασαν τόσο κοντά στα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας, χωρίς να καταφέρουν να τα κερδίσουν. Και οι δύο μάντεψαν σωστά τους 5 πρώτους αριθμούς, αλλά έπεσαν έξω στον αριθμό τζόκερ, που χθες Κυριακή ήταν το 3.

Νικητές προέκυψαν και στην τρίτη κατηγορία, οι οποίοι μοιράστηκαν από 2.500 ευρώ. Οι χθεσινοί τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ είναι: 10, 23, 28, 29, 39 και Τζόκερ το 3.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Shares