Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

ΤΖΟΚΕΡ: 2,3 εκατ. ευρώ και αστέρια που φέρνουν δώρα στους online παίκτες – Συμμετοχές έως και τις 8 Ιανουαρίου στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των TZOKΕΡ Stars

Εορταστικός μποναμάς 2,3 εκατ. ευρώ απόψε από το ΤΖΟΚΕΡ – Εκπλήξεις και δώρα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars για τους online παίκτες έως και τις 8 Ιανουαρίου

Σε εορταστικούς ρυθμούς το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 2,3 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Επιπλέον, όσοι καταθέτουν τα δελτία τους διαδικτυακά, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, μαζεύουν αστέρια και διεκδικούν απίθανα δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των TZOKEΡ Stars.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης TZOKEΡ Stars θα μοιράζει δώρα στους online παίκτες όλη την εορταστική περίοδο, έως και τις 8 Ιανουαρίου.

Για τα ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και του tzoker app.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα 2,3 εκατ. ευρώ της αποψινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. H online συμμετοχή στο παιχνίδι γίνεται εύκολα και γρήγορα από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Μπαίνοντας κανείς στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, πραγματοποιεί εγγραφή και στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού του, επιλέγει αριθμούς, συμπληρώνει στήλες και καταθέτει το δελτίο του, με λίγα κλικ.

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή του παιχνιδιού.

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares