Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Τζιόβας για Λιγνάδη: Βλέπουμε ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο.

Η τοποθέτηση του Ορέστη Τζιόβα για την απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Mέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την πληρωμή της εγγύησης των 30.000 ευρών.

«Η αρχική πρωτόδικη απόφαση μας έκανε να χαρούμε όλους για τη Δικαιοσύνη αλλά η άμεση απόφαση να ανασταλεί η ποινή και να πάει στο Εφετείο χωρίς να είναι φυλακισμένος, μας έχει κάνει όλους τεράστια εντύπωση. Περιμέναμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά είναι οξύμωρο για κάποιον που υπάρχει υποψία και δεν έχει αποδειχθεί ακόμα το έγκλημά του να κρίνεται προφυλακιστέος κι αφού αποδειχθεί το έγκλημά του να κυκλοφορεί ελεύθερος», είπε ο ηθοποιός

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα μιλήσω για την κοινωνία ότι δημιουργείται κάτι δεδικασμένο, το οποίο επιτρέπει σε ανθρώπους να εγκληματούν γνωρίζοντας πως θα έχουν την εύνοια της Δικαιοσύνης. Βλέπουμε ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο. Το σωστό είναι αυτό να λαμβάνονται υπόψιν ελαφρυντικά κι οτιδήποτε αλλά βλέπουμε ανθρώπους φυλακισμένους για πολύ μικρότερα εγκλήματα, τα οποία δεν συγκρίνονται μεταξύ τους αλλά υπάρχει μια ηθική σύγκριση».

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares