Σάββατο , 22 Ιανουαρίου 2022

Τζιάνι Ινφαντίνο: Επιμένει ο πρόεδρος της FIFA για Μουντιάλ ανά δυο χρόνια

Η διεξαγωγή Μουντιάλ ανά δυο χρόνια είναι ένα πλάνο που δεν βγαίνει από το μυαλό του Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο πρόεδρος της FIFA κατηγόρησε τις Ομοσπονδίες, πως εναντιώνονται σε αυτό το σχέδιο, φοβούμενες πως θα χάσουν την κυριαρχία τους.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, υπεραμύνθηκε του σχεδίου για διεξαγωγή Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, όπως δήλωσε στην εναρκτήρια ομιλία του σήμερα στο έκτακτο συνέδριο της Συνομοσπονδίας Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF) στο Κάιρο.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο επιτέθηκε στις Ομοσπονδίες και σε όλους εκείνους που έχουν εκφράσει την αντίθεση της στους σχεδιασμούς της παγκόσμιας συνομοσπονδίας.

«Αυτοί που αντιτίθενται είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή. Έτσι συμβαίνει σε κάθε τομέα της ζωής. Αυτοί που είναι στην κορυφή δεν θέλουν ν’ αλλάξει τίποτα, ώστε να παραμείνουν για πάντα στην κορυφή. Αυτοί είναι οι εχθροί της κάθε αλλαγής, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που απλά σιχαίνονται τις αλλαγές. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την πόρτα μας ανοικτή στις αλλαγές και στη βελτίωση του παγκοσμίου ποδοσφαίρου», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της FIFA.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares