Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

”Τύμπανα” πολέμου: Οκτώ στόλοι σε απόσταση βολής από το Oruc Reis – Πηγαινοέρχονται στρατιωτικά τάνκερς για εφοδιασμό….

''Τύμπανα'' πολέμου: Οκτώ στόλοι σε απόσταση βολής από το Oruc Reis - Πηγαινοέρχονται στρατιωτικά τάνκερς για εφοδιασμό....

Τρομακτική δύναμη πυρός


Πρωτοφανής δύναμη πυρός έχει συγκεντρωθεί στην Ανατολική Μεσόγειο όπου δίπλα στα πολεμικά πλοία Ελλάδας και Τουρκίας συνωστίζονται αμερικανικά, γαλλικά, ρωσικά, γερμανικά, ισραηλινά και αιγυπτιακά πολεμικά.

Στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ανοικτά της Κρήτης, στον 28ο μεσημβρινό, εκεί όπου η Τουρκία με παράνομη NAVTEX δέσμευσε θαλάσσια περιοχή, πλέουν αυτή τη στιγμή πολεμικά πλοία από οκτώ συνολικά χώρες.

Με τρομακτική δύναμη πυρός, εξοπλισμένα με πυραύλους επιφανείας – επιφανείας και με πυραύλους επιφανείας – αέρος, ενισχυμένα με ειδικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, που μπορούν να «τυφλώσουν» πλοία και ελικόπτερα, με τορπίλες και με ετοιμοπόλεμους πεζοναύτες στα πληρώματά τους.

Ολα αυτά τα πολεμικά σκάφη βρίσκονται σε μια μικρή θαλάσσια περιοχή, το ένα απέναντι στο άλλο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του ενός στόλου ή του άλλου και με τα στρατιωτικά τάνκερς να πηγαινοέρχονται εφοδιάζοντας με πετρέλαιο τις μηχανές τους.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares