Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τσιτσιπάς: Με Κουεντίν Αλίς στην πρεμιέρα του στο Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλό του στην πρεμιέρα του Australian Open, αλλά και το… μονοπάτι του μέχρι τον τελικό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12.01).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στο Australian Open κόντρα στον Γάλλο και Νο64 του κόσμου, Κουεντάν Αλίς, ενώ στο 2ο γύρο θα βρει μπροστά του είτε τον Ρίνκι Χιζικάτα (Αυστραλία), είτε παίκτη από τα προκριματικά, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη.

Σε περίπτωση που προχωρήσει, ο Ελληνας πρωταθλητής (Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη) θα αναμετρηθεί πιθανότατα στον 3ο γύρο, βάσει κατάταξης, με τον Ολλανδό, Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ, ενώ στη φάση των «16» θεωρητικά θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ.

Στα προημιτελικά αναμένεται να βρει μπροστά του έναν εκ των Φελίξ Οζερ Αλιασίμ και Κάμερον Νόρι, ενώ στα ημιτελικά θα πέσει (πάντα θεωρητικά) στους περσινούς φιναλίστ Ράφα Ναδάλ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ που λογικά θα βρεθούν στα προημιτελικά.

 

newsIT.gr

Shares