Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τσέλσι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μεντί

Τσέλσι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μεντί

Ο Εντουάρ Μεντί έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στην δράση για την Τσέλσι, αφού ολοκλήρωσε το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης την Τρίτη.


Ο Εντουάρ Μεντί δεν έχει αγωνιστεί από τότε που εκπροσώπησε την Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν εναντίον της Αγγλίας στη φάση των 16 του τουρνουά στις 4 Δεκεμβρίου.

 

Ο 31χρονος τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ένα κάταγμα στο δάχτυλο στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά τώρα είναι σε θέση να συμμετάσχει και πάλι σε πλήρη προπόνηση.

Η Τσέλσι ανέφερε στην ιστοσελίδα της: “Ο Εντουάρ Μεντί έκανε ένα θετικό βήμα προς την ανάρρωσή του, αφού συμμετείχε σε πλήρη προπόνηση της ομάδας στο Cobham το πρωί της Τρίτης.

Ο τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί για τους Μπλε από πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ένα σπασμένο δάχτυλο στις αρχές Ιανουαρίου.

Ο τερματοφύλακας χτίζει τη δική του επιστροφή στο γρασίδι εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά μόλις σήμερα επέστρεψε ανάμεσα στα δοκάρια με την ομάδα”.

Ο Μεντί, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν ως το Νο 1 της Τσέλσι, έχει παίξει μόλις 11 παιχνίδια με την ομάδα του μέχρι στιγμής φέτος.

Ο συμπαίκτης του τερματοφύλακα της Τσέλσι, Κέπα, έχει αγωνιστεί 26 φορές.

Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ θα αγωνιστεί ξανά το Σάββατο, όταν θα φιλοξενήσει την Έβερτον για την Premier League. Η Τσέλσι βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει περάσει στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή:  fosonline.gr

Shares