Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τσαβούσογλου: «Ευχαριστώ, αγαπητέ Νίκο, για το συλλυπητήριο μήνυμα»

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ευχαριστεί τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας για το συλλυπητήριο μήνυμά του σχετικά με την τραγωδία σε ορυχείο στην Τουρκία. «Ευχαριστώ, αγαπητέ Νίκο, για το συλλυπητήριο μήνυμα» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στο Twitter, στην οποία παραθέτει επίσης τα συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Δένδια.

Νωρίτερα, ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Τwitter είχε εκφράσει βαθύτατη θλίψη για τις τραγικές ανθρώπινες απώλειες από την έκρηξη που σημειώθηκε στο ανθρακωρυχείο στην επαρχία Μπαρτίν της Τουρκίας και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών γνωστοποιούσε επίσης πως είχε εκφράσει τα συλλυπητήριά του, με επιστολή του, στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε αντίστοιχη ανάρτησή της, η τουρκική πρεσβεία στην Ελλάδα εκφράζει ειλικρινείς ευχαριστίες «στους αξιότιμους εκπροσώπους του ελληνικού κράτους και στο σύμμαχο ελληνικό λαό» για τα συλλυπητήρια μηνύματα που έστειλαν και την ετοιμότητα να προσφέρουν τη στήριξή τους μετά το τραγικό δυστύχημα στο ορυχείο στην επαρχία Μπαρτίν της Τουρκίας.

 

newsit.gr

Shares