Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τσαμπά: Είχα 10 χρόνια σχέση με θαυμαστή μου

Πώς αισθάνεται η Γωγώ Τσαμπά όταν της ζητάνε να πιουν το ποτό τους από το παπούτσι της; Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε και για την πολύχρονη σχέση που είχε με θαυμαστή της.

Η μοναδική Γωγώ Τσαμπά ήταν καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», και μίλησε για όλα…

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε αρχικά για τον εθισμό της. Όπως είπε, πλέον δεν δυσκολεύεται να πει «όχι» στο αλκοόλ και γνωρίζει τα όριά της.

«Όταν θες όντως να κόψεις κάτι, θα το κόψεις. Εάν θες να το αρχίσεις, θα το αρχίσεις. Στα πανηγύρια μου δίνουν να πιω, αλλά αν πω “όχι”, είναι “όχι”. Το σέβονται. Πλέον, αν βγω και πιω, ξέρω πού πρέπει να σταματήσω. Το έκοψα όταν κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου», είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Γωγώ Τσαμπά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση που είχε με θαυμαστή της. Πρώτα όμως, μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια. «Δεν προέκυψε να κάνω οικογένεια, αλλά εάν προκύψει, ας έρθει. Αλλά δεν θέλω άλλα βάσανα, άλλη ταλαιπωρία στη ζωή μου», εξήγησε.

Η Γωγώ Τσαμπά συμπλήρωσε μάλιστα πως: «Γενικώς, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι συντροφιά για εμένα. Συντροφιά είναι οι δικοί μου άνθρωποι, είτε είναι οικογένειά μου, είτε φίλοι μου. Ήμουν πάντα δεμένη με την οικογένειά μου».

Τέλος, εξήγησε πως είχε 10 χρόνια σχέση με θαυμαστή της. «Είχα 10 χρόνια σχέση. Ήταν με θαυμαστή μου. Ήρθε στο πανηγύρι, ακολούθησε για έναν μήνα στο τουρνέ και είπα να δω πού θα πάει. Εντάξει, πήγε 10 χρόνια», κατέληξε η Γωγώ Τσαμπά.

 

newsit.gr

Shares