Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στο Παγκράτι! Ληστές βασάνιζαν επί ώρες 84χρονη!

Αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλλαν στο σπίτι της 84χρονης συνταξιούχου δικαστικού στο Παγκράτι. Έμειναν πάνω από 3 ώρες απειλώντας εκείνη και τον 89χρονο σύζυγό της που έχει κινητικά προβλήματα. Τους έδεσαν και τους άφησαν στην τύχη τους. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία!Μόνο αγανάκτηση προκαλεί στο άκουσμά της η είδηση για την εισβολή ληστών στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στο Παγκράτι. Θύματα, μια 84χρονη συνταξιούχος δικαστικός και ο 89χρονος σύζυγός της ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Η ηλικιωμένη και ανυπεράσπιστη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν εκεί πάνω από 3 ώρες και την ξυλοκόπησαν άγρια! Και αυτό το περιστατικό, γίνεται λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια!

Το τραγικό περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας προς Τρίτη και οι αδίστακτοι κακοποιοί τους κράτησαν επί της ουσίας ομήρους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι απειλώντας τους και χτυπώντας την γυναίκα στο πρόσωπο.

Οι κακοποιοί διέρρηξαν την πόρτα και αφού βασάνισαν επί ώρες την γυναίκα τους έδεσαν και έφυγαν. Οι γείτονες ήταν αυτοί που έσωσαν την 84χρονη και τον σύζυγό της. Ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σπίτι της οδού Λογοθέτη στο Παγκράτι.

Θεοδόσης Πάνου

newsit

Shares