Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΤΡΟΜΟΣ σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ από την συνεχώς ανοδική πορεία του Κυριάκου Βελόπουλου – ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ

Το αναφέρει ξεκάθαρα η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”!!!

Παρά τις “φιλότιμες” προσπάθειες της σκιώδους συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, για μία κατ΄ επίφαση πόλωση μεταξύ τους, προκειμένου να αυξήσουν τα νούμερα τους στις επικείμενες εκλογές, η πραγματικότητα είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!

Αυτό παρά το κρεσέντο προπαγάνδας των ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, τη “βροχή” δημοσκοπήσεων περί πολιτικής τους υπεροχής σε μία εντελώς εξωραϊσμένη εικόνα της πολιτικής κατάστασης της οποίας βρίσκονται.

Ακόμα και έτσι, δεν γίνεται να αποκρύψουν την ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ!!!

Είναι τόσο εμφανής η πολιτική μεγέθυνση της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου, που πλέον ακόμα και η φιλοκυβερνητική εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” δεν μπορεί να αποκρύψει το γεγονός, πως οι άτυποι συγκυβερνήτες ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα από την συνεχώς αναπτυσσόμενη επικράτηση της Ελληνικής Λύσης, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα!!!

Καθώς, τα “εξαπτέρυγα” της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν πλέον να κοροϊδεύουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ότι κι αν επιστρατεύσουν από ΜΟΝΤΑΖ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ μέχρι και τα φληναφήματα τους περί συνεργασίας με τον Κυριάκο Βελόπουλο, με τον τελευταίο να έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση “ΟΧΙ” σε οποιαδήποτε συνεργασία με άλλο κόμμα!!! 

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει διαψεύσει τουλάχιστον δύο φορές το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τη Ν.Δ.

Πολιτικοί αναλυτές επικαλούνται τις μετρήσεις από πολλές εκλογικές περιφέρειες, οι οποίες, δείχνουν μεγάλη άνοδο των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης. Μάλιστα τονίζουν πως αν αυτό είναι αναμενόμενο στη Βόρεια Ελλάδα, αξιοσημείωτη φαίνεται να είναι η αύξηση ποσοστών και σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, όπως στην Δυτική Ελλάδα, όπου σε μία πρόσφατη δημοσκόπηση για την εφημερίδα “Πελοπόννησος” της Πάτρας, η Ελληνική Λύση πλησιάζει το 5% από περίπου 1,5% που κατέγραψε στις εκλογές του 2019.

 

Ιδού το άρθρο-φωτιά της Καθημερινής:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares