Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

ΤΡΟΜΟΣ με τον Κοροναϊό: Αναβλήθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου…

Η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε πριν από λίγο πως λόγω του σοβαρού κοροναϊού που έχει εξαπλωθεί στην Κίνα το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαγόταν στο Νανζίνγκ στο διάστημα 13-15 Μαρτίου αναβάλλεται και μεταφέρεται τον Μάρτιο του 2021..

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportsfeed καθώς το κρούσματα του ιού έφτασαν κοντά και στο Νανζίνγκ και όπως ανέφερε το ρεπορταζ, η World Athletics θα συμβουλεύονταν τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας (WHO) για να αποφασίσει για τη διοργάνωση στην κινεζική πόλη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της WA που μετέφερε το παγκόσμιο κλειστού για το 2021, υπήρξε συνεννόηση της ιατρικής ομάδα της WA με τον WHO, και η εισήγηση ήταν πως υπάρχει έντονη ανησυχία για την εξάπλωση του ιού και εκτός Κίνας ενώ απέτρεψε τις εκδηλώσεις που θα συγκεντρώσουν πολύ κόσμο (χιλιάδες στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Η WA ανέφερε ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο της μεταφοράς της έδρας της διοργάνωσης και υπήρξαν πόλεις που προσφέρθηκαν να αναλάβουν το παγκόσμιο, όμως επειδή ακριβώς ο WHO τόνισε ότι ο ιός εξαπλώνεται και εκτός Κίνας, απορρίφθηκε αυτή η λύση.

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares