Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΤΡΟΜΟΣ για τον Κορωνοϊό: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από Ελλάδα προς Βόρεια Ιταλία -Ως τις 23 Μαρτίου…

ΤΡΟΜΟΣ για τον Κορωνοϊό: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από Ελλάδα προς Βόρεια Ιταλία -Ως τις 23 Μαρτίου...

Στην αναστολή όλων των πτήσεων από κάθε ελληνικό αεροδρόμιο από σήμερα Δευτέρα, έως και τις 23 Μαρτίου, από και προς τη Βόρεια Ιταλία ανακοίνωσε η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού…

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων και εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ανακοινώνει ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID19 την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Βόρεια Ιταλία.

Η σχετική NOTAM ισχύει από σήμερα 9 Μαρτίου 2020 έως τις 23 Μαρτίου 2020 και αφορά όλα τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας και συγκεκριμένα τις περιοχές (Emilia Romagna, Piedmont, Lombardy και Veneto). Σημειώνεται ότι η αναστολή πτήσεων ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας και όλες τις αεροπορικές εταιρίες.

Το ένα τέταρτο της Ιταλίας βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Οι 15 και πλέον εκατομμύρια Ιταλοί που ζουν μέσα σε αυτή την «κόκκινη ζώνη» θα δουν τις μετακινήσεις τους να περιορίζονται δραστικά. Τα σύνορα με τις γειτονικές χώρες παραμένουν ανοικτά προς το παρόν.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares