Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τρομερές αποκαλύψεις του νομπελίστα Luc Montagnier για κορωνοϊό και εμβόλιο!

Μπορεί εδώ ο Μητσοτάκης και η παρέα του χάλια, που μόνο γιατροί δεν είναι, να μιλούν για ψεκασμένους, στο εξωτερικό όμως κορυφαίοι επιστήμονες παίρνουν πλέον ανοιχτά θέση για τις εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας, και κυρίως του εμβολίου. Καταρρίπτοντας την θεωρία που ορισμένες πολυεθνικές του φαρμάκου και τα υπόδουλα καθεστώτα ορισμένων χωρών προσπαθούν να επιβάλουν ως πραγματικότητα.

Όταν λοιπόν κορυφαίοι επιστήμονες, όπως ο νομπελίστας Μοντανιέ που ανακάλυψε τον ιό του AIDS, κάνει τέτοιες αποκαλύψεις, οφείλουμε όλοι να ακούμε με προσοχή. Κυρίως οι κυβερνήσεις. Διότι αυτοί οι επιστήμονες έχουν αποδείξει την αξία τους και τον αγώνα τους για την ανθρωπότητα, σε αντίθεση με τους πλασιέ εμβολίων που υποτάσσονται μόνο στο κέρδος.

 

Μιλώντας λοιπόν στο France Soir, μπροστά στην κάμερα, ο παγκοσμίου φήμης Νομπελίστας Luc Montagnier, Εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητα ότι ο κορονοϊός αποτελεί αποτέλεσμα εργαστηρίου. Και μάλιστα τεκμηρίωσε την άποψη του με επιστημονική σκέψη, εκφράζοντας το συμπέρασμα πως προφανώς ο κορονοϊός αναπτύχθηκε σε εργαστήριο κατά την διάρκεια μελετών που σχετίζονται με το AIDS. Πιθανότατα κατά την διάρκεια έρευνας για να βρεθεί θεραπεία ή ακόμα και εμβόλιο για το AIDS.

Αυτή είναι η πρώτη βόμβα που εκτόξευσε ο νομπελίστας, η οποία τεκμηριώνεται από δημοσιεύματα προ πενταετίας που ανακοίνωναν τις εργαστηριακές δοκιμές πάνω σε κορονοϊού, σε διάφορα εργαστήρια στον πλανήτη. Τότε μάλιστα επιστήμονες όπως ο Μοντανιέ είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για αυτά τα πειράματα που μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και πανδημία. Οι επιστήμονες αυτοί σήμερα δικαιώνονται, αλλά κανείς δε μιλάει γι’ αυτό. Όλοι προσπαθούν να κρύψουν ακόμα και δημοσιεύματα σε κορυφαία ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο που είχαν αφιερώματα για αυτή την περίεργη δραστηριότητα που είχε προκαλέσει τότε ανησυχία.

 

Τι είπε για τα εμβόλια

 

Ο κορυφαίος νομπελίστας επιστήμονας εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του με τα εμβόλια ως θεραπεία, ειδικά τα εμβόλια νέας τεχνολογίας τα οποία αναπτύχθηκαν σε χρόνο ρεκόρ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Όπως χαρακτηριστικά είπε, η δημιουργία ενός εμβολίου είναι μία διαδικασία που απαιτεί η εκτεταμένο εύρος δοκιμών και γίνεται σε βάθος χρόνου. Ο χρόνος λοιπόν που αναπτύχθηκαν τα εμβόλια για τον κορονοϊό δεν δικαιολογείται, όπως και η τεχνολογία στα οποία βασίστηκαν, Είναι εξαιρετικά επισφαλής και μπορεί να δημιουργήσει μία σειρά παρενεργειών, όπως ο καρκίνος.

Ο Μοντανιέ θεώρησε πως ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της νόσου, είναι τα φάρμακα που ήδη υπάρχουν και είναι δοκιμασμένα, όπως η χλωροκίνη του Ραούλ που ήδη έχει εργαστηριακά αποτελέσματα, όπως και άλλα φάρμακα σαν το περιβόητο φάρμακο του Τραμπ.

Εάν νοσήσω, είπε χαρακτηριστικά, θα πάρω ένα από αυτά τα φάρμακα. Δεν θα κάνω το εμβόλιο.

 

Ειδικό ενδιαφέρον έχει όμως η αναφορά του στον Μπιλ Γκέιτς. Είπε ότι δεν πιστεύει τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Μπιλ Γκέιτς, αντίθετα πιστεύει ότι επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει αμύθητη περιουσία προσπαθεί όντως να κάνει κάτι καλό για την ανθρωπότητα, στην ουσία ομως δεν θα κάνει καλό, θα κάνει κακό!

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του νομπελίστα Μοντανιέ όχι μόνο έχουν λογοκριθεί από τα μεγάλα βγήκανε δουλειές, αλλά αντίθετα υπάρχουν και ορισμένοι προπαγανδιστές, σαν τους δικούς μας που μιλάνε για «ψεκασμένους», που προσπαθούν να βγάλουν τον άνθρωπο τρελό, ότι ο άνθρωπος τα έχει χάσει λόγω γήρατος και λοιπά. Δηλαδή κάποιοι άθλιοι προπαγανδιστές, κάποιοι άσχετοι δημοσιογράφοι, επιχειρούν να συκοφαντήσουν τον κορυφαίο νομπελίστα ο οποίος ανακάλυψε τον ιό του AIDS.

Το γεγονός αυτό από μόνο του δείχνει με ποιους έχουμε να κάνουμε.

 

Shares