Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

Τρομακτικές απώλειες – Γέμισαν τα στρατιωτικά νεκροταφεία στην Ουκρανία

“Χιλιάδες άνδρες εγκαταλείπουν τις δουλειές τους για να μην καλούνται απευθείας από τον χώρο εργασίας και κρύβονται σε εξοχικά σπίτια, σε χωριά με συγγενείς για να αποφύγουν την στράτευση” δήλωσε η Larisa Shesler, πρόεδρος της Ένωσης Πολιτικών Μεταναστών και Πολιτικών Κρατουμένων, της Ουκρανίας

Συγκλονιστικά στοιχεία για «ουκρανικές επιθέσεις» αποκάλυψε η ομάδα χάκερ «Beregini».

Έγιναν γνωστές οι πραγματικές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, τελείωσαν οι θέσεις στα στρατιωτικά νεκροταφεία της Ουκρανίας.

Σύμφψωνα με τον Αλεξάντερ Σίτνικοφ ο Ζελένσκι υπέβαλε πρόταση στην Ουκρανική Βουλή (Βερχόβνα Ράντα) να εγκρίνει τα διατάγματά του για την παράταση του στρατιωτικού νόμου και τη γενική επιστράτευση για άλλες 90 ημέρες, ανέφερε η ουκρανική εφημερίδα Pravda.

Συντάκτης του νομοσχεδίου είναι ο ίδιος αλλά δεν επισύναψε επεξηγηματικό σημείωμα στην κανονιστική νομική πράξη.

Ο Ουκρανός Βουλευτής Aleksey Goncharenko ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι απαγορεύτηκε επίσης σε ανεξάρτητους βουλευτές και αξιωματούχους να φύγουν από τη χώρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συνοριοφύλακες έχουν ήδη λάβει τις κατάλληλες οδηγίες.

«Όλοι όσοι επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα εμποδίζονται και αναμένεται ποινική διαδικασία για τον καθένα από αυτούς», εξήγησε ο ίδιος μέλος του κυβερνώντος κόμματος.

Η Ουκρανία διαθέτει σημαντικούς ανθρώπινους πόρους, ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, ωστόσο, εκατομμύρια άνδρες μπόρεσαν να φύγουν από την Ουκρανία χρησιμοποιώντας τόσο πλαστά πιστοποιητικά ασθένειας όσο και πιστοποιητικά για τις εθελοντικές τους δραστηριότητες.

“Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο 200 χιλιάδες άνδρες έλαβαν άδεια να εγκαταλείψουν την χώρα για επαγγελματικούς σκοπούς και πολλοί από αυτούς που επέστρεψαν ταυτόχρονα δεν είναι διαθέσιμοι στο σύστημα», δήλωσε η Larisa Shesler, πρόεδρος της Ένωσης Πολιτικών Μεταναστών και Πολιτικών Κρατουμένων, της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με αυτήν, «χιλιάδες άνδρες εγκαταλείπουν τις δουλειές τους για να μην καλούνται απευθείας από τον χώρο εργασίας και κρύβονται σε εξοχικά σπίτια, σε χωριά με συγγενείς για να αποφύγουν την στράτευση.

Φυσικά, η στρατολόγηση 200-300 χιλιάδων ατόμων στον ουκρανικό στρατό είναι ακόμα δυνατή, ωστόσο, κάθε μήνα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Ζελένσκι, θα πολεμήσει με τη Ρωσία «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», τόνισε η ίδια.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares