Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων – “Σμπαράλια” το σχολικό και το ΙΧ…

ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ...

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός σχολικού λεωφορείου κι ενός ΙΧ αυτοκινήτου σημειώθηκε στην Βούλα. Εννιά παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό τραυματίστηκαν…

με πέντε από αυτά να έχουν εκδορές στο πρόσωπο και σπασμένα δόντια! Πλαγιομετωπική η σύγκρουση. Σοβαρές ζημιές και στα δύο οχήματα. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο.

 

Σοκ προκαλούν οι πρώτες εικόνες από την Βούλα, όπου σημειώθηκε τροχαίο μεταξύ ενός σχολικού λεωφορείου κι ενός ΙΧ αυτοκινήτου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο

ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ... ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ... ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ... ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ... ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ... ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ... ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ... ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ... ΤΡΟΧΑΙΟ με σχολικό! Σοκ από τις πρώτες εικόνες των οχημάτων - "Σμπαράλια" το σχολικό και το ΙΧ...

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο
Μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στις Αρχές προκάλεσε η πληροφορία πως σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στην Βούλα.

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για εμπλοκή κι ενός σχολικού λεωφορείου! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης στην Βούλα, συγκρούστηκε ένα σχολικό λεωφορείο με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν εννιά τραυματισμένα παιδιά, εκ των οποίων πέντε πιο σοβαρά, τα οποία μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Έχουν τραυματιστεί στο πρόσωπο, έχουν εκδορές και κάποια μέχρι και σπασμένα δόντια!

Στο ΙΧ, το οποίο ήταν τύπου τζιπ, οδηγούσε μια γυναίκα με τα δύο παιδιά της, ένα εκ των οποίων έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί πως η ζωή των παιδιών που μεταφέρονται στο νοσοκομείο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Οι τραυματισμοί όμως (σ.σ. στο πρόσωπο) υποδεικνύουν πως ενδεχομένως κάποια από τα παιδιά να μην φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Οι Αρχές σε κάθε περίπτωση έχουν αναλάβει την υπόθεση.

newsit.gr Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου / Μάριος Αραβαντινός / Στέργιος Σαμαρτζής.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares