Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο ΣΟΚ στα λιμανάκια: Βίντεο με Δύο αυτοκίνητα και μια μηχανή σε σφοδρή σύγκρουση

Είναι μια εικόνα που κόβει την ανάσα. Στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της Βάρκιζας, οδηγός Ι.Χ που ερχόταν με κατεύθυνση προς την Αθήνα σε μία επικίνδυνη στροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και να συμπαρασύρει μία μηχανή με δύο αναβάτες. Το τροχαίο ατύχημα κατέγραψε πολίτης με το κινητό του τηλέφωνο.

Οι δυο αναβάτες της μηχανής σηκώνονται αμέσως οι οποίοι ευτυχώς φορούσαν κράνη και ειδικά μπουφάν, μόνο ο ένας φαίνεται να κουτσαίνει λίγο και ο κόσμος μαζεύεται γύρω από το Ford, που έχει μείνει ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, με τους αερόσακους ανοιχτούς.
Ο κόσμος λέει στον οδηγό να μην κινείται αλλά κι εκείνος, τελικά, δεν είχε τραυματιστεί και βγήκε από το αυτοκίνητο, εμφανώς ταραγμένος απ΄ό,τι είχε συμβεί.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, ο οδηγός ενός ασημί Fiat Punto, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, μπαίνει στο «πέταλο» με μεγάλη ταχύτητα, αδιαφορώντας πλήρως για τους διερχόμενους οδηγούς και αναβάτες από το αντίθετο ρεύμα. Από θαύμα δεν υπάρχουν θύματα. Πραγματικά καθαρά από τύχη.

Έχοντας προφανώς υπερεκτιμήσει τις οδηγικές του ικανότητες, βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το αντίθετο ρεύμα, την ώρα που διέρχεται ένα Ford Fiesta. Η μετωπική φαντάζει αναπόφευκτη και η εικόνα κόβει την ανάσα. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τα δύο αυτοκίνητα τρακάρουν πλαγιομετωπικά. Από τον εξοστρακισμό, το Fiat χτυπά και μία διερχόμενη μηχανή, με δύο αναβάτες, και καταλήγει στο πεζοδρόμιο.

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια δεκάδων νέων, που συνωστίζονται στα Λιμανάκια κάθε νύχτα, χωρις καν’ενα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, για να δουν «θερμόαιμους» οδηγούς να κάνουν κόντρες στην άσφαλτο, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Ευτυχώς, σαν από θαύμα, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνο ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφερε κάποιες αμυχές. Στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος ο οποίος παρακολουθούσε τις γνώστες «κόντρες» που γίνονται τις μεταμεσονύχτιες ώρες σε αρκετά σημεία της παραλιακής.

Shares