Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Τροχαίο με Έλληνες θύματα στην Ρουμανία: «Είπα πως δε θα βγει κανείς ζωντανός» – Συγκλονίζει ο οδηγός

Τις τραγικές στιγμές του τροχαίου στην Ρουμανία, στους δρόμους του Βουκουρεστίου, περιέγραψε ο οδηγός του λεωφορείο που μετέφερε τους Έλληνες εκδρομείς.

Μιλώντας στο MEGA, ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου, που οδηγούσε επί 18 ώρες μέχρι την Ρουμανία, είπε πως όλα έγιναν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

«Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δε θα μπορούσε κανένας να το αποφύγει. Ήταν σαν να έπεσε ξαφνικά επάνω μας ένα τρένο», είπε.

Οι έρευνες στρέφονται και στην ίδια την κατασκευή των πυλώνων που είχαν τοποθετηθεί, αφού υπάρχει εκτίμηση πως είχε γίνει επικίνδυνο λάθος.

«Δεν έτρεχα, πήγα από εκεί που με έβγαλε το GPS»
Ο οδηγός περιέγραψε τα όσα ακολούθησαν, λέγοντας πως πίστεψε ότι όλοι ήταν νεκροί.

«Κανένας δεν πίστεψε πως θα βγαίναμε ζωντανοί από εκεί. Σε ένα δευτερόλεπτο περάσαν όλα από μπροστά μου και είπα ‘από εδώ δε θα βγει κανένας ζωντανός’. Όλα έγιναν σε ένα δευτερόλεπτο. Ακολούθησα απλά την πορεία που μου έδειξε το GPS. Όταν η κεραία βρήκε στην κατασκευή, πάτησα απότομα φρένο αλλά δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε το δυστύχημα. Δεν έτρεχα».

Ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού πρακτορείου που οργάνωσε την εκδρομή δήλωσε πως οδηγούσε τόσες πολλές ώρες επειδή ο δεύτερος οδηγός δήλωσε κώλυμα λίγη ώρα πριν το ταξίδι.

Εξιτήριο για άλλους πέντε Έλληνες
Ανήμερα των Χριστουγέννων, ακόμα 5 Έλληνες που συμμετείχαν στην εκδρομή στην Ρουμανία πήραν εξιτήριο προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Κάποιοι από αυτούς έχουν γάζες στα κεφαλιά τους καθώς τραυματίστηκαν όταν η οροφή του λεωφορείου τούς εγκλώβισε στην καμπίνα των επιβατών.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares