Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο Κηφισίας σήμερα: Τροχαίο με νεκρό στο Χαλάνδρι (Βίντεο)

Τροχαίο Κηφισίας σήμερα – Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – Ένας νεκρός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Κηφισίας. Συγκεκριμένα, για άγνωστο λόγο ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και βγήκε από την πορεία του. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με τρία οχήματα και ύστερα από προσπάθειες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 35χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κίνηση στο σημείο πραγματοποιείται με δυσκολία.

 

Τραγωδία στην άσφαλτο για δύο ξαδέλφια

Νεκρή μία 23χρονη σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη πριν λίγες μέρες, στην πόλη της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 30χρονος εξάδελφός της, στην οποία επέβαινε η κοπέλα, εξετράπη, από άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία της στο δρόμο που συνδέει την Αμαλιάδα με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Μετά την εκτροπή, προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή της η νεαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News, το δυστύχημα συνέβη στη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 30χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, κι από εκεί εκ νέου στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωσηΠροανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.

Λάρισα: Όχημα παρέσυρε μαθητή

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κατέληξε το πρωί της Παρασκευής ένας 15χρονος μαθητής, που έπεσε θύμα τροχαίου, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί στην οδό Κραννώνος, όταν ο μαθητής του 8ου Γυμνασίου Λάρισας κινούμενος προς στο σχολείο του, παρασύρθηκε άγνωστο πως από διερχόμενο όχημα. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι, ενώ τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται.

Νεκρός 74χρονος σε τροχαίο στη Σαντορίνη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Σαντορίνη, την Πέμπτη. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, το τροχαίο έγινε στις 11 το πρωί μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στη διασταύρωση Περίβολου – Εμπορείου Θήρας. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο οδηγών των οχημάτων. Συγκεκριμένα, στο ένα όχημα επέβαινε ένας 74χρονος και στο άλλο ένας 64χρονος και οι δύο κάτοικοι του νησιού. Κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Θήρας, ο 74χρονος εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο, λόγω των σοβαρών τραυμάτων από το τροχαίο. Ο 64χρονος τραυματίσθηκε ελαφρά.

Shares