Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τρίζουν τα κόκαλα του Κ.Καραμανλή….με την ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη – Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ….

Τρίζουν τα κόκαλα του Κ.Καραμανλή....με την ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη - Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι  οκτώ νέοι  υποψήφιοι της ΝΔ  για  τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου όπου ανάμεσα τους εμφανίζεται και η κυρία Τώνια Μοροπούλου ως υποψήφια στα Δωδεκάνησα.

Μετά την θύελλα που ξέσπασε για την κυρία  Μοροπούλου ,και δικαιολογημένα, κάνοντας μια αναδρομή στο πολιτικό της παρελθόν  θα δούμε  ότι ξεκίνησε από ΠΑΣΟΚ μετά συνέχισε στον ΣΥΡΙΖΑ για 10 χρόνια ενώ τώρα εντάχθηκε στην ΝΔ.

Η νέα υποψήφια με την ΝΔ Τώνια Μοροπούλου για  όσους το όνομα δεν λέει τίποτε, θα πρέπει να πάνε αρκετά χρόνια πίσω, σε εκείνα της παντοκρατορίας του Γιώργου Κοσκωτά. Η κα Μωροπούλου, σύμφωνα με τα σχόλια της εποχής, είχε προσωπικές σχέσεις με τον επιχειρηματία μέχρι που εκείνος βρέθηκε στη φυλακή.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής πως γίνεται να εντάξει ο Κ.Μητσοτάκης ένα πρόσωπο που παλιά έχει απασχολήσει τον τύπο με την πολυτάραχη πολιτική  της πορεία και από ότι φαίνεται χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία  αν κρίνει κανείς ότι έχει περάσει από όλα τα μεγάλα κόμματα   αλλά απλά για μια θέση στην κομματική σκηνή.

Τέτοιους υποψηφίους  θέλει μάλλον δίπλα του ο Μήτσοτάκης.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares