Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Τρίτη 4/10 στις 23:00 o Κυριάκος Βελόπουλος στο ΕΡΤ-ΝΕWS και την εκπομπή “Στο Κέντρο” του Γ. Κουβαρά – H γλώσσα της αλήθειας μιλά στην Κρατική Τηλεόραση

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 23:00 μμ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του ΕΡΤ-ΝΕWS ” Στο Κέντρο” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόκειται να παραχωρήσει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ΕΡΤ-ΝΕWS αναφορικά με όλα τα μείζονα ζητήματα που ταλανίζουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα.

Με φόντο τις διεθνείς εξελίξεις αλλά και την κυβερνητική ανεπάρκεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με λόγο ευθύ και παραγωγικό θα προβεί στην ρεαλιστική απεικόνιση των συσχετισμών που αφορούν τα εθνικά θέματα της Πατρίδας μας, τον βαρύ χειμώνα που έρχεται σε ενέργεια και οικονομία, όπως και τα ενδημικά ζητήματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Απέναντι σε όλα αυτά, ο Κυριακος Βελόπουλος, πέραν της ανάλυσης θα αρθρώσει και λύσεις που μπορούν να αποσοβήσουν την μοιραία πορεία της χώρας μας πολυδιάστατα εξαιτίας της ανικανότητας, που χαρακτηρίζει τη την ήδη τετραετή περίπου πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 23:00 μμ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο ΕΡΤ-ΝΕWS ζωντανά!!!

H εκπομπή έχει στο επίκεντρό της έναν ή δύο πρωταγωνιστές της τρέχουσας επικαιρότητας στη λογική της one on one συνέντευξης.
Συνεντεύξεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων στην πολιτική, στην οικονομία, στην κοινωνία.

Αρχισυνταξία: Γιώργος Κουβαράς, Κατερίνα Δούκα
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρεαδέλλη
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Δ/νση Παραγωγής: Ευτυχία Μελέτη

Παρουσίαση: Γιώργος Κουβαράς

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares