Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τρίτη 30, Αυγούστου στις 7μμ Νέα Μηχανιώνα θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος

Παρέμβαση και στην Νέα Μηχανιώνα της Μακεδονίας θα κάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για να ενημερώσει τους κατοίκους, τόσο για την πολιτική επικαιρότητα, αλλά και τις εναλλακτικές προτάσεις του κόμματος για την επίλυση των κύριων προβλημάτων.

Χείμαρρος έγινε ο κ. Βελόπουλος στις περασμένες ομιλίες του, τόσο στα Νέα Μουδανιά, όσο και στα Γιαννιτσά, όπου και τόνισε μεταξύ άλλων την σημασία της επιστροφής της χώρας στην παραγωγική αυτονομία και την παραδοσιακή εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου για να απαγκιστρωθεί η χώρα από τρίτες χώρες, ως προς το θέμα της ενέργειας. Παράλληλα δεν “ψάρωσε” στο να ξεδιπλώσει αποκαλύψεις σχετικά με το περίφημο σκάνδαλο των υποκλοπών, αναφέροντας ονόματα και θυμίζοντας στους Έλληνες για παρόμοια σκάνδαλα και υποθέσεις επί περιόδων προηγούμενων κυβερνήσεων, που συνδέονται με το προαναφερόμενο και μένουν στο συρτάρι, χωρίς να έχει μπει φως στις εκάστοτε υποθέσεις.

Αυτή την Τρίτη ο Κυριάκος Βελόπουλος θα επισκεφτεί ακόμα μια πόλη της Μακεδονίας, την Νέα Μηχανιώνα, όπου και θα μιλήσει για όλα και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης για την επίλυση των καίριων προβλημάτων του τόπου.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Αυγούστου στις 7μμ στην Νέα Μηχανιώνα στην αίθουσα ΚΑΠΗ οδός Μάρκου Μπότσαρη.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Εικόνα

Shares