Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα: Νεκρός ο ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων – Καταπλακώθηκε από όχημα

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο στα Τρίκαλα. Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του…

Μια στιγμή ατυχίας στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρούσε με τα αδέρφια του, στα Τρίκαλα, στάθηκε τελικά μοιραία για τη ζωή του. Ο 50χρονος υπέκυψε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν και η τραγική είδηση ήρθε να σκορπίσει θλίψη σε όλους εκείνους που τον γνώριζαν. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα αδέρφια του, που όλο αυτό το διάστημα προσεύχονταν και περίμεναν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Ο θάνατος ενός ακόμη νέου ανθρώπου, ιδιαίτερα κοινωνικού και αγαπητού στην τοπική κοινωνία, ήρθε να κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στα Τρίκαλα. Το πρωί του Σαββάτου 4 Μαρτίου, κατέληξε έπειτα από δυο μήνες νοσηλείας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ο ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων.

Ο 50χρονος άντρας είχε τραυματιστεί σοβαρά στις αρχές του έτους όταν και εκτελούσε εργασίες συντήρησης βαρέου οχήματος σε συνεργείο που διατηρούσε με τα αδέρφια του.

Θα κηδευτεί στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Μέτσοβο, όπου και θα μεταφερθεί η σορός του στις 11.30. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, αφήνει πίσω τη μητέρα του, τα αδέρφια του, ανίψια και λοιπούς συγγενείς. Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

newsIT.gr

Shares