Τετάρτη , 29 Μαρτίου 2023

Τρίχρονη σκότωσε με μια σφαίρα την 4χρονη αδελφή της

Τραγωδία στο Τέξας: Τρίχρονη σκότωσε με μια σφαίρα την 4χρονη αδελφή της

Oι γονείς μετά τον θάνατο της 4χρονης από την 3χρονη αδελφή της στο Τέξας είναι συντετριμμένοι

Οι γονείς της 4χρονης που έχασε τη ζωή της όταν η 3χρονη αδελφή της την πυροβόλησε κατά λάθος βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Το μικρό κορίτσι βρήκε ένα γεμάτο όπλο στο σπίτι της οικογένειας στο Τέξας και πυροβόλησε κατά λάθος την μεγαλύτερη αδελφή της.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Ed Gonzalez, έπαιζαν στο δωμάτιο όταν εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Στο διαμέρισμα της οικογένειας βρίσκονταν πέντε ενήλικες, συγγενείς και οικογενειακοί φίλοι, με τα δύο ανήλικα κορίτσια να έχουν μείνει μόνα τους χωρίς κανείς να τα επιβλέπει.

Μάλιστα οι γονείς είχαν την λανθασμένη εντύπωση ότι ο ένας από τους δύο πρόσεχε τα ανήλικα κορίτσια. Το 3χρονο κορίτσι όταν βρήκε το όπλο το πήρε στα χέρια του, καθώς το πέρασε για παιχνίδι, και έτσι όπως ήταν γεμάτο πυροβόλησε μια φορά.

Ο πυροβολισμός

Όταν άκουσαν τον πυροβολισμό όλοι έτρεξαν στο δωμάτιο και αντίκρυσαν το 4χρονο κοριτσάκι να κείτεται νεκρό. Μόλις έφτασαν στο σημείο οι διασώστες, το ανήλικο κορίτσι διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Πρόκειται για μια ακόμα τραγική ιστορία ενός παιδιού που απέκτησε πρόσβαση σε όπλο και χτύπησε κάποιον άλλο. Αυτή τη φορά υπήρξε ένας μοιραίος πυροβολισμός» τόνισε ο Ed Gonzalez.

Το γραφείο του εισαγγελέα θα αποφασίσει αν κάποιος από τους ενήλικες θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες. Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο.

«Οι καρδιές μου είναι ραγισμένες και οι βοηθοί μας αρκετά ταραγμένοι» υπογράμμισε ο Ed Gonzalez. Ήταν ένας θάνατος που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία της Everytown for Gun Safety, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 58 ακούσιοι πυροβολισμοί από παιδιά στις ΗΠΑ. Προκλήθηκαν από αυτούς 22 θάνατοι και 37 τραυματισμοί.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares