Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τριαντάφυλλος κατά Μαρτίκα: «Με το παιδί μου δεν παίζεις»

“Πάει ο γιος μου στο σχολείο και του λένε τα παιδάκια τι έχει ο μπαμπάς σου και είναι άρρωστος και έρχεται και μου λέει “μπαμπά τι έχεις και είσαι άρρωστος” και μου γύρισε το κεφάλι” ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα για το φετινό Survivor κι όσα είπε για τον ίδιο ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Πρέπει να το αλλάξουν, δεν είναι Survivor αυτό. Τρώνε όλοι, μιλάνε όλοι… βλακεία έκανα έπρεπε να πάω κι εγώ» και συνέχισε λέγοντας πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος «σίγουρα είναι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας του Survivor».

«Να το εξηγήσω στον κόσμο. Αν έλεγε ότι ο Ντάφυ με το τραυματισμένο πόδι, οκ. Άφησε τη λέξη… με τον Τριαντάφυλλο που ήταν άρρωστος και πάει ο γιος μου στο σχολείο και του λένε τα παιδάκια τι έχει ο μπαμπάς σου και είναι άρρωστος και έρχεται και μου λέει “μπαμπά τι έχεις και είσαι άρρωστος” και μου γύρισε το κεφάλι. Δεν παίζεις με αυτά, με το παιδί μου δεν παίζεις. Θα σε καταπιώ φίλε» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος για τον Μαρτίκα, που είχε μιλήσει για τον τραυματισμό του στο προπέρσινο Survivor.

 

zappit.gr

Shares