Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Τρέπεται σε φυγή η… Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!

Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer, Βανέσα Γκέλμαν: «Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος να μαθευτεί αυτό τώρα υπερβαίνει κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να δούμε ιδιαίτερα με τα γενικά μέλη του κοινού που μπορούν να λάβουν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που μπορεί να μην τις θέλουμε εκεί έξω».

Τρέπεται σε φυγή η…Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!

Ετράπη εις φυγήν μόλις αντελήφθη ότι παρηκολουθείτο από δημοσιογράφο η Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer, κας Βανέσα Γκέλμαν (Vanessa Gelman, ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ)!

Ήθελε απλά να της θέσει μερικά ερτήματα ο δημοσιογράφος, συμπεριλαμβανομένων ερωτημάτων για τον…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ που έχει παίξει μέχρι τώρα αυτή η «περιούσια» στην…ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΆΔΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!

Η Vanessa Gelman, η οποία εργάζεται στην Ουάσινγκτον, είναι η Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας, Ανάπτυξης και Ιατρικής Επικοινωνίας στην Pfizer.

 

Πρόσφατα η ομάδα ακτιβιστών Project Veritas αποκάλυψε ένα email που είχε στείλει σε μερικούς συναδέλφους της σχετικά με τα αμφιλεγόμενα συστατικά του εμβολίου του Pfizer για τον κορονοϊό.

Στο email έγραψε τις ακόλουθες συγκλονιστικές δηλώσεις:

 

«Από την άποψη των εταιρικών υποθέσεων, θέλουμε να αποφύγουμε να έχουμε τις πληροφορίες για τα εmβρυϊκά κύτταρα να αιωρούνται εκεί έξω».

 

Μιλά για το γεγονός ότι τα εμβρυϊκά κύτταρα έχουν ενσωματωθεί στο περιεχόμενο του εμβολίου του Pfizer για τον κορονοϊό. Αυτό δεν είναι μόνο εξωφρενικό είναι και εγκληματικό !!!

Έγραψε επίσης:

 

«Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος να μαθευτεί αυτό τώρα υπερβαίνει κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να δούμε ιδιαίτερα με τα γενικά μέλη του κοινού που μπορούν να λάβουν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που μπορεί να μην τις θέλουμε εκεί έξω».

 

 

oparlapipas.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares