Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

“ΤΡΕΜΕΙ” το σύστημα τις εκλογές της 7ης Ιουλίου! Νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ συνεχώς…

Μια δημοσκοπική έρευνα που προκαλεί πολιτικό σεισμό, δημοσίευσε σήμερα η η ιστοσελίδα Ζούγκλα στην οποία φαίνεται για άλλη μια φορά ο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ συνεχίζει να έχει μεγάλη δυναμική παρά τον πόλεμο που δέχεται.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη με ποσοστό 39,5%. Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πως παραμένει σε υψηλό ποσοστό (για τα όσα έχει κάνει) καθώς έχει 26,3%. Το ΚΙΝΑΛ είναι στην τρίτη θέση με 5,3%.

Από εκεί και πέρα, στην 4η θέση είναι το ΚΚΕ με απώλειες με 4,6% ενώ η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει την κατάρρευση της με ένα 4%.

Το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη κερδίζει έδρες στη νέα Βουλή με ένα 3,2% ενώ για άλλη μια φορά ο μεγάλος νικητής των εκλογών θα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου με 4,4%, τη στιγμή που στις ευρωεκλογές είχε 4,2%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ζητήσαμε από τους ανθρώπους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ να κάνουν κάποιο σχόλιο για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης όμως αρνήθηκαν ευγενικά και μας τόνισαν ότι είναι πάγια τακτική τους να μην πιστεύουν και να μην σχολιάζουν τις δημοσκοπήσεις.

Shares