Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Τρελό: Τόσα “έσκασε” ο Μαρινάκης στον Βαλμπουενά – Δεν κάνει… διακοπές – Υπογράφει με θλάση…

Έμοιαζε απίθανο. Από όποια οπτική και αν το εξέταζε κανείς. Θέμα χρήματων; Τα διπλά του προσφέρονταν (το λιγότερο). Θέμα κινήτρου; Μπορούσε να του προσφερθεί σαφώς περισσότερο (στα χαρτιά προφανώς). Θέμα ζωής; Εκτός αν πιστεύει κανείς πως -για παράδειγμα- στην Κωνσταντινούπολη περνάει χάλια ή θα πέρναγε αν επέστρεφε στην πολυαγαπημένη του Μασσαλία.Και όμως. Έγινε. Επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των ημερών ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε οριστική συμφωνία -όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του “Κόκκινου Πρωταθλητή”, αλλά και οι πηγές του sportdog μπορούν να ενισχύσουν- με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο αλλοτινός διεθνής Γάλλος εξτρέμ αποφάσισε οριστικά να μη μείνει στη Φενερμπαχτσέ και παρότι του προσφέρονταν ένα… καράβι λεφτά από ομάδες της αραβικής χερσονήσου, παρότι είχε πλέον ανοιχτή πόρτα να επιστρέψει στη Μασσαλία, ο ίδιος φαίνεται πως επέλεξε να κάνει ακόμη ένα πέρασμα στη γεμάτη καριέρα του, αποδεχόμενος την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Πρόταση που σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν χθες από την Τουρκία αφορά μονοετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του Γάλλου, να προσεγγίζουν, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων τα 2 εκατ. ευρώ. Αυτομάτως συνάγεται πως μιλάμε για τον πλέον ακριβοπληρωμένο του ρόστερ των “ερυθρόλευκων”, αλλά και παράλληλα τον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και ναι, μπορεί η ηλικία του να προβληματίζει (αφού τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 35), μπορεί το πρωτάθλημα από το οποίο προέρχεται να έχει “πονέσει” στο παρελθόν τους Πειραιώτες με τις επιλογές που έκανε, ωστόσο είναι αλήθεια πως ο παίκτης μόνο… διακοπές δεν έκανε στην Τουρκία. Στη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της Φενερμπαχτσέ ο έμπειρος άσος ήταν μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των “καναρινιών”, κερδίζοντας media, οπαδούς, συμπαίκτες, τους πάντες και κυρίως αποδεικνύοντας πως νιώθει και είναι ακόμη ενεργός.

Μένει να δούμε πλέον το ακριβές πλαίσιο της συμφωνίας και κυρίως πότε θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την υπογραφή του ο Γάλλος σταρ, για τον οποίο πάντως θα πρέπει να οριστεί και ένα διάστημα αποθεραπείας ύστερα από μια μικρή θλάση που υπέστη στο περασμένο ματς της Φενερμπαχτσέ, τη Δευτέρα, με την Ερζουρούμσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

sportdog

Shares