Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ρέθυμνο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ρέθυμνο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί και αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και όπλα.

Με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν ο ένας ημεδαπός και ο αλλοδαπός πλησίον της οικίας του δεύτερου ημεδαπού. Εκείνη τη στιγμή είχαν προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες και σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως χώρος απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα), όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 12 ισοβαρής αυτοσχέδιες συσκευασίες «φυξάκια», περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων, 21 γραμμάρια κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, διάφορα σύνεργα για συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, σιδερογροθιά, το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και 3 κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Πηγή: Newsbomb.gr

Shares