Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Τρεις οι νεκροί από την κακοκαιρία – Οι δυο στην Εύβοια και ο ένας στην Κρήτη

Φονική αποδεικνύεται η κακοκαιρία Μήδεια που χτυπάει τις τελευταίες ώρες με απίστευτη σφοδρότητα την Αττική, την Εύβοια και άλλες περιοχές της χώρας. Νεκροί ένας 56χρονος στην Κρήτη, και ένας 73χρονος και ένας 80χρονος στην Εύβοια.

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη ο δεύτερος νεκρός στην Εύβοια είναι ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο.

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του όταν από την διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Νωρίτερα έχασε την ζωή του ένας 80χρονος στο Τρούπι Μαντουδίου. Ο γιος του 80χρονου ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είχε υποκείμενο σοβαρό νόσημα. Ο γιος κάλεσε στις 4 τα ξημερώματα την Πυροσβεστική για να τους πάρουν από εκεί γιατι το χωριό αποκλείστηκε και το ύψος του χιονιού ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Στο σημείο προσπάθησαν να φτάσουν για να τους απεγκλωβίσουν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και του δήμου. Ο άνθρωπος όμως κατέληξε.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός στην Κρήτη έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή. Ο άντρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν ανέπνεε.

 

newsit.gr

 

Shares