Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Tρανσέξουαλ ναύαρχος Rachel Levin προτείνει να επιτρέπεται στα παιδιά να παίρνουν ορμόνες αλλαγής φύλου!

Η Βοηθός Υπουργός Υγείας για τα τρανσέξουαλ, ναύαρχος Ρέιτσελ Λέβιν, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν εργάζεται για να «ενδυναμώσει» παιδιά να κάνουν χειρουργική επέμβαση “αλλαγής φύλου”.

Ρέιτσελ Λεβίν: Η πρώτη τρανς ναύαρχος στην ιστορία των ΗΠΑ

Η δρ Λεβίν, 63 ετών, είναι πλέον ναύαρχος του Αμερικανικού Σώματος Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ.

Διορίστηκε από τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και είναι το πρώτο transgender άτομο στο υψηλότερο βαθμολογικά αξίωμα των ΗΠΑ.

«Μακάρι αυτός ο διορισμός σήμερα να είναι ο πρώτος από πολλούς άλλους που θα ακολουθήσουν, καθώς δημιουργούμε ένα διαφορετικό και χωρίς αποκλεισμούς μέλλον», είπε σε μια ομιλία που αποτίει φόρο τιμής σε άλλα άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ που προηγήθηκαν από την δική της ανάδειξη.

Η συγκεκριμένη τρανσέξουαλ είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες το αδιανόητο…δηλαδή μικρά παιδιά να παίρνουν επικίνδυνες για την υγεία τους ορμόνες για να…”αλλάξουν” το φύλο τους, εάν το θέλουν! Δηλαδή σε ένα παιδί δεν του επιτρέπεται το αλκοόλ και να οδηγάει, αλλά να του δίνεται τέτοια επιλογή από μικρή ηλικία, η οποία θα είναι μη επιστρέψιμη!!!

Τα λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ πιέζουν πολύ καιρό τους νομοθέτες για να απλώσουν τα πλοκάμια τους στα παιδιά και την οικογένεια. Κατάφεραν να περάσουν ως “επιστήμη” την ιδεολογία “πακέτο” με τον νόμους πολίτικαλ κορέκτ για να αποφύγουν την κριτική και να φιμώνεται η αλήθεια…γιατί πίσω από μια ιδεολογία, κρύβονται συμφέροντα που κεφαλαιοποιούν την ιδεολογία και το τρεντ.

 

katohika.gr

Shares