Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τραγωδία στο Λουτράκι: Σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ της γιορτής του

To τροχαίο στο Λουτράκι στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο Αντώνη που είχε βγει για να γιορτάσει. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του…

Μια μέρα γιορτής και ευτυχίας έμελλε να είναι η τελευταία της ζωής του. Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο Λουτράκι. Αιτία όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ένα εγκληματικό λάθος οδηγού που παραβίασε Stop και πετάχτηκε στο δρόμο. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός διαλύθηκε. Ο συνοδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με το μηχανάκι του, ένας 22χρονος οδηγός, ανηψιός του πρώην πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Πισίων. Ο άτυχος νεαρός, ανήμερα της γιορτής του, βγήκε να διασκεδάσει με τους φίλους του.

Ξημερώματα ενώ επέστρεφε σπίτι με τη μοτοσικλέτα του, ΙΧ παραβίασε το Stop, παρέσυρε τη μηχανή με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου.

Ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής, φίλος του, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Σύμφωνα με το loutrakiblog, ο άτυχος Αντώνης είχε τρεις μεγάλες αγάπες. Τους γονείς του, αφού ήταν μοναχοπαίδι, τις μηχανές και τον Παναθηναϊκό. Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, στις 3.30 το μεσημέρι, στο Γ’ Κοιμητήριο Αθηνών.

 

newsIT.gr

Shares