Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τραγωδία στο Φάληρο: Οι πρώτες πληροφοείς για την αυτοκτονία του 16χρονου

Στο πένθος βυθίστηκε η γειτονιά του Φαλήρου, εκεί όπου έμενε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε σήμερα 2 φορές στο κεφάλι και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα έχοντας μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο έφηβος κάλεσε το 112, είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια πυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος πυροβόλησε δύο φορές, τη μία αστόχησε και την άλλη η σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι. Το όπλο που χρησιμοποίησε είναι 9άρι, το οποίο ανήκει στον πατέρα του που είναι στέλεχος σε τράπεζα και είχε σχετική άδεια οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με τους γείτονες η πολυκατοικία είναι καινούρια και τα τελευταία χρόνια που κατοικήθηκε δεν είχε συμβεί κάποιο ακραίο περιστατικό.

Οι γείτονες της οικογένειας είναι σοκαρισμένοι και μιλάνε για ένα ευγενέστατο παιδί. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας γείτονας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια τραγωδία, έχω σοκαριστεί. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήταν ένα ευγενέστατο παιδί. Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω».

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν τους γονείς του 16χρονου.

 

Το χρονικό της τραγωδίας
Νωρίτερα, συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και Αστυνομία, άνδρες των οποίων έφτασαν στο σπίτι του 16χρονου, στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού έσπασαν την πόρτα του σπιτιού που ήταν κλειδωμένη, βρήκαν το αγόρι βαρύτατα τραυματισμένο στον 1ο όροφο της μεζονέτας, στο μπάνιο. Το τραύαμα ήταν στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου τελικά κατέληξε.

Η οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο περίπου, καθώς ο πατέρας του 16χρονου ηταν στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό. Το παιδί φέρεται να είχε δυσκολευτεί με την αλλαγή περιβάλλοντος από το εξωτερικό στην Ελλάδα.

 

cnn.gr

Shares