Κυριακή , 11 Ιουνίου 2023
Τελευταία Νέα

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Στον Κορυδαλλό η μητέρα κάηκε το μωρό της….

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η μητέρα του μωρού που κάηκε στο διαμέρισμα της Βάρκιζας. Ο συνήγορός της ζήτησε να εξεταστεί η γυναίκα από ψυχίατρο, ώστε να κριθεί αν παραμείνει ή όχι στη φυλακή.

Η ίδια μιλώντας στον ανακριτή δήλωσε κακοποιημένη και ζήτησε βοήθεια, ενώ παραδέχτηκε ότι έδενε το μωρό της και το άφηνε μόνο του επί ώρες. Η γυναίκα υποστήριξε ότι όταν ήταν μικρή είχε δεχτεί μπούλινγκ και ότι την κακοποιούσαν οι σύντροφοί της στις σχέσεις της.

Η γυναίκα φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια «Προσπάθησα να μπω μέχρι το υπνοδωμάτιο, δεν μπορούσα καν να δω ούτε να αναπνεύσω από τους καπνούς, πνιγόμουν, ο χώρος ήταν απροσπέλαστος από τα τοξικά αέρια. Θυμάμαι ότι κατέβηκα ουρλιάζοντας. Ο σύντροφός μου ήταν ακόμη από κάτω του ζήτησα βοήθεια, ανεβήκαμε πάλι αλλά ήταν αδύνατον και αυτός να παρέμβει».

Η 30χρονη, που συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φαίνεται να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται.
«Το τάιζα, το κρατούσα, προσπαθούσα να το κοιμίσω, δεν σταματούσε, δεν ήμουν ικανή ούτε να το ηρεμήσω» είπε χαρακτηριστικά για το παιδί της. «Η οικία μου ήταν πολύ ακατάστατη και βρώμικη, τα παράθυρα τα ήθελα πάντα κλειστά, ντρεπόμουν για αυτήν την άθλια κατάσταση και δεν ήθελα κανείς να μπαίνει μέσα, αλλά δεν μπορούσα να ασχοληθώ και με το θέμα αυτό» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων η μητέρα.

Η 30χρονη φέρεται να άφησε κοντά στο κρεβατάκι του παιδιού ένα θερμαντικό σώμα για να είναι ζεστό το δωμάτιο και στη συνέχεια να βγήκε από την πολυκατοικία, προκειμένου να συναντήσει έναν Αλβανό φίλο της που την περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του.
Η φωτιά μάλλον ξέσπασε από το θερμαντικό σώμα και το κοριτσάκι κάηκε ζωντανό και αβοήθητο, πάνω στο κρεβατάκι του.

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares