Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Τραγωδία στην Ηλεία: Είχε πεθάνει και η μητέρα της 13χρονης που «έσβησε» χθες το βράδυ

«Μουδιασμένη» παραμένει η Ηλεία, από τον χαμό της 13χρονης κοπέλας, στην Βουλιαγμένη Πηνείας, που είχε υψηλό πυρετό. Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως στοιχεία, που συνθέτουν το παζλ της ανείπωτης τραγωδίας.

Η μικρή Κωνσταντίνα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου Ηλείας χωρίς αισθήσεις και από εκεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε.

Ωστόσο, το στοιχείο που έγινε μόλις σήμερα γνωστό και προκαλεί πραγματικό σοκ είναι το γεγονός ότι η 13χρονη είχε χάσει την μητέρα της όταν ήταν δύο μηνών! Έκτοτε, ο πατέρας της οικογένειας, Α.Δ., στεκόταν βράχος, για τα τρία παιδιά του, την Κωνσταντίνα, την αδερφή και τον αδερφό της.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το ανήλικο κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις τελευταίες δύο ημέρες. Η κατάστασή της χθες το βράδυ επιδεινώθηκε, για αυτό και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανακοπή σε κωματώδη κατάσταση, με μυδρίαση. Μάλιστα, ένας εκ των συνοδών του ΕΚΑΒ ήταν νονός της, ο οποίος βρίσκεται και σε κατάσταση σοκ από την τραγική αυτή εξέλιξη.

Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Αμαλιάδα, αλλά πλέον ήταν αργά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Ο θάνατός της φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο θα ακολουθήσει διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια.

Πηγή: newsbreak

Shares