Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Τραγωδία στη Μαγιόρκα: Κατάρρευση κτιρίου αφήνει πίσω της νεκρούς και φόβους για παγιδευμένους

[adrotate group="4"]
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του ενώ υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους -μέχρι και 10 άτομα- μετά από κατάρρευση σε κτίριο, σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στη Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο, με τις τοπικές αρχές να αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά την κατάρρευση βεράντας στο παραθαλάσσιο θέρετρο στη Μαγιόρκα.

Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση εάν ο νεκρός και οι τραυματίες είναι ντόπιοι ή τουρίστες. Ένας τοπικός αξιωματούχος δήλωσε: «Έχουμε ενεργοποιήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης της οροφής ενός διώροφου κτιρίου στην Avenida Cartago στην Playa de Palma, όπου άνθρωποι έχουν παγιδευτεί.

«Πυροσβέστες και τοπική αστυνομία βρίσκονται στο σημείο». Η Playa de Palma είναι το παραλιακό θέρετρο ανατολικά της πρωτεύουσας της Μαγιόρκα. Ανεπιβεβαίωτες τοπικές αναφορές λένε ότι το άτομο που έχασε τη ζωή του είναι άνδρας, χωρίς να γίνονται γνωστά περισσότερα στοιχεία. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις σοβαρά τραυματίες…

 

newsit.gr

Shares